Quotes from Jung Yong Hwa & my dream.

9:40:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments


Quotes ni sally ambik daripada salah satu interview CNBLUE, tapi sally tak ingat video yang mana...so, sally abadikan la dalam bentuk gambar...

indeed...I have to agreed with him!
very inspiring not because he is Jung Yong Hwa...but the words that make us think.

I'm imagining my self as the owner of sweet coffee shop like in this post. I really do....then, I'm going to appoint my dearest CNBLUE in my coffee house...hahaha...I'm joking...

Pray for me guys!

^_^

You Might Also Like

17 comments:

  1. more inspiring sebab Yong Hwa jugak kan? hehe

    ReplyDelete
  2. cofee shop.. ^_^ impian yg cukup indah harap dapat capai impian tu one day ^_^

    ReplyDelete
  3. kalau mcm tu hana nak imagine pasal yong hwa. boleh tak? haha

    ReplyDelete
  4. dan yonghwa boleh jadi coffee prince sally.. hehehee

    ReplyDelete
  5. memang jadi peganganlah kata2 ni kat adik akak ni...ekekeke... lebih2 lagi datang dari bf dia kan??? *_^

    ReplyDelete
  6. wahh..nak bayangkan jugak lah.. hehehe..

    goodluck sally!! =)

    ReplyDelete
  7. Kegagalan buat kita lebih matang

    ReplyDelete
  8. tu bf da kasik motivasi da tu.. chaiyok2 hikhikhik

    ReplyDelete
  9. salam....hensem pakwe sally hehehe

    ReplyDelete
  10. asalkan yong hwa memang inspiring punya la.. hehe..

    ReplyDelete
  11. wow..korea punya filem ka..style2

    ReplyDelete
  12. kalau yong hwa yang cakap mesti sally bersemangat..

    ReplyDelete
  13. betul2 apa yang yong hwa cakap tu kan,hehe :)

    ReplyDelete
  14. insyaAllah sally, usaha tangga kejayaan, dreams guide and boost you to your success in reality ;)
    takde impian macam mana nak usaha, kan ;)

    ReplyDelete
  15. hahaha terbaik la =)..harap mnjadi kenyataan..smoga Allah permudahkannya..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!