Qim Wedding :)

2:30:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

Qim @ Che Qim atau nama sebenar...Mustaqim...kawan baik sally..hehehe..terpaksa jugak buat entry ni sebab rasa bersalah tak g kenduri dia...sape suruh dia kahwin jauh-jauh sampai ke Kelantan...ok, tu alasan je...sally ada cerita pasal dia dalam entry ni...kalau rajin baca la...kalau tak, nanti korang tak kenal..hehehe..

Pada asalnya sally memang dah janji nak ke Kelantan dengan Muhaimin, tapi last minute ada hal yang tak dapat di elakkan, so sally terpaksa la mungkir janji...so, ni kira entry minta maaf secara official laa..hahaha...

Majlis nikah pada 17th oktober 2013..

 

Majlis bersanding sebelah perempuan pada 19th oktober 2013

 

 


Majlis dekat rumah Qim pulak akan berlangsung pada 26th oktober..means hari sabtu ni la..tapi sally lagi sekali tak dapat pergi sebab hari ahad tu ada seminar...ada kelas...so, sally terpaksa la korbankan hasrat nak jengah kenduri dia...hehehe...jumpe dia time kelas nanti, mesti kena bebel...adoi....bernanah la telinga nak explain kat dia .. dush! dush!

"Dia kawan daripada zaman diploma (KPMB) sampai la ke zaman degree (UiTM)...tak pernah terpisah..kawan gaduh, driver  yang hantar balik kelas, tukang tiru assignment, tukang print note and assignment, mangsa keadaan bila sally dalam kesusahan...hahaha..akhirnya dah kawen...bagus jugak! budak nakal kena kawen cepat..hahaha..."

Qim! aku tak dapat g kenduri kau...jangan sumpah aku jadi Vios Version 2013 (tau la bulan depan nak bawak keluar Vios kan) tau..hahaha...semoga semuanya dipermudahkan dan aku doakan kau akan jadi seorang imam dan suami yang terbaik buat Nadia..Aku sayang gila kat kau kot! kawan baik dunia akhirat..insyaAllah...

~auto publish~

You Might Also Like

14 comments:

  1. wah,sweetnya nengok pengantin tu....:)

    sally dengan qim pun bff yang sweet jugak.hihi....

    ReplyDelete
  2. smoga diorg berbahagia sampai ke syurga..

    ReplyDelete
  3. la...salay naper tak pass kat akak..biar akak g bagi pihak sally..hihik

    ReplyDelete
  4. Baju nikah perantin perempuan cntik. hihi. moga berbahagia sampai syurga.

    ReplyDelete
  5. sepadan :) besfriendnya usad. tuan belog bila lagi ? hikhik

    ReplyDelete
  6. pengantin sama cntik sama padan :)

    ReplyDelete
  7. Sweetnya. Semoga diberkati Allah

    ReplyDelete
  8. holla holla adik sayang... i'm back setelah menghilangkan diri semalam...ihikss... wah bagus ni offical apologize entry... *_^... selamat pengantin baru buat beliau dan pasangan...wife dia nampak sweet sangat...nanti suruh junior cari menantu yang sweet macam ni lah... ahaks...jauhnya berangan...

    ReplyDelete
  9. selamat pengantin baru kepada kawan sally.. semoga diberkati Allah dan kekal hingga ke syurga.. :D

    ReplyDelete
  10. sweetnya.. tahniah untuk kawan akak :)

    ReplyDelete
  11. cantiknya wife dia. sama padan. congrats. semoga bahagia till jannah. kak sally bila lagi? haha :P

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!