Pengambilan Pelajar Baru Program Sarjana Muda (e-PJJ & PLK) Sesi Mac 2014

12:36:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

Sebagai pelajar e-PJJ di UiTM Shah Alam...sally dengan berbaik hatinya nak kongsi dengan korang..hehehe...kepada yang bekerja dan tengah berfikir nak sambung belajar ke peringkat Ijazah, dan berminat nak masuk UiTM..boleh la tengok kat sini....even bekerja, jangan jadikan alasan untuk kita tak kejar cita-cita kita.... tengok macam kak +Mia Liana , abang +Eraz Fadli dah berkeluarga pun masih lagi belajar sampai kat peringkat Master! kagum kot dengan dorang...


Walaupun untuk sesi Mac 2014, UiTM mmg buka awal untuk permohonan...mmg sangat awal berbanding dengan universiti lain ... UiTM ni mmg unik sikit..konon nak lain daripada orang..hehehe...

Permohonan mengikuti Program Sarjana Muda iNED(e-PJJ & PLK) Sesi Kemasukan Mac 2014 telah dibuka. Permohonan boleh dibuat melalui atas talian (online).

Klik disini ---->> Permohonan Online Ijazah Sarjana Muda Sesi Kemasukan Mac 2014

Tarikh tutup permohonan adalah pada 22 November 2013 (Jumaat) dan tarikh akhir penerimaan borang permohonan & dokumen sokongan adalah pada 27 November 2013 (Rabu).

Senarai program yang ditawarkan oleh UiTM boleh check direct dekat laman web INED
http://www.ined.uitm.edu.my/


Sape yang mohon UiTM nanti, sila pastikan panggil sally senior...hahahaha.. *angkat angkat kening

You Might Also Like

16 comments:

  1. Nanti nak try discuss dengan maklah

    ReplyDelete
  2. rasanya mcam nak futher study gak la. buat pjj tu...huhu

    ReplyDelete
  3. Akak dapat yang full time punya course finance.. Sally amik course apa ek?? Lepas tu nk tanya sally taw tak flow nak mintak tukar Uitm nih??hu3 cian akak taw.. depa hanto jauh sgt huk3

    ReplyDelete
  4. oo.. sally e-pjj rupanya.. hehe..

    setakat ni cukup sampai skrg kot.. cari pengalaman bekerja dulu baru boleh smbung phd plak.. nk sambung terus tak larat oii.. haha!

    ReplyDelete
  5. kagum dgn pjj student lagi2 yang dah berkeluarga..super gagah lah..

    ReplyDelete
  6. Bagus ni.. teringin nk smbung master, tp keadaan blum mengizinkan lah.. mudah2an setahun dua lg, in shaa Allah.. amin.

    ReplyDelete
  7. salam sally,

    sy dh terlepas untuk permohonan ni..
    boleh tak tlg inform sy bila permohonan baru dibuka nanti...

    sgt2 memerlukan...nti tlg email sy zatulzaty@gmail.com
    terima kasih banyak

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah Zaza...nanti kalau dah bukak sally email ye...

      Delete
  8. Ada sesiapa tahu bila keputusan permohonan epjj degree uitm untuk sesi march 2014 akan keluar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aisharafiqa, boleh bukak laman web IneD...

      Delete
  9. Salaam. Nak Tanya. Kalo tkr mode pjj ke fulltime boleh ke?

    ReplyDelete
  10. saya da terlepas...bila lg dia buka permohonan ni?

    ReplyDelete
  11. saya da terlepas permohonan ni..bila lg akan dibuka?

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!