Tuesday, October 8, 2013

Morning! ^_^


Happy Tuesday Morning!!

Hello Kitty sangat kan....actually dah lama dah dapat cawan ni...since last year punya birthday lagi...almost a year dah kot...sayang nak pakai sebenarnya...sbb comel sangat...tapi rasa mcm takde motif pulak simpan dia lama-lama...so, rasmi kan dia hari ni...weee~

Today, again with caffeine...hopefully tak migraine la...insyaAllah

korang breakfast ape pagi ni...?

Selamat bekerja, Selamat ke sekolah, Selamat ke kelas...selamat la semuanya ye...

^_^

15 comments:

  1. comelnya!!! tambah2 kat penutup tu

    ReplyDelete
  2. Morning Sally..semoga ceria hari ini!

    ReplyDelete
  3. sandwich and hot chocolate hewhew
    *cute gila hello kitty :)

    ReplyDelete
  4. minum milo panas n biscuit je hihi pemalas punye nak breakfast..comel cawan.. tapi kena guna x baik simpan tau...

    ReplyDelete
  5. selamat pagi sally.. selamat bekerja.. :D

    ReplyDelete
  6. kak makan nasik, dwenjang jjiggae dan egg roll.. :) mlm ni menayang lagi kat sally hokey ^_^

    P.s : comel nya hello kitty tu :)

    ReplyDelete
  7. selamat tengahari cik sally, comel .. secomel tuan empunya ..

    ReplyDelete
  8. comel,,hehe
    breakfast y dlm mimpi la sally,,haha

    ReplyDelete
  9. hana makan nasik lemak. alahai. tengok akak tulis migraine hana yang rasa sakit kepala dr pagi. tak tahu kenapa. hmm

    #hello kitty. dulu ada cerita nie selalu layan. haha

    ReplyDelete
  10. good afternoon sayang..hehe kita makan nasi lemak je hari ni

    ReplyDelete
  11. Happy Tuesday afternoon!! <3 Hello Kitty vee tak minat, Vee minat takda apa2. Hahaha. Minat entah, minat benda bunga2 jaa ;D

    ReplyDelete
  12. alalla comeli sgt hello kitty ni...gurlyyy u ;p

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!