Morning! ^_^

9:00:00 AM Sally Samsaiman 15 Comments


Happy Tuesday Morning!!

Hello Kitty sangat kan....actually dah lama dah dapat cawan ni...since last year punya birthday lagi...almost a year dah kot...sayang nak pakai sebenarnya...sbb comel sangat...tapi rasa mcm takde motif pulak simpan dia lama-lama...so, rasmi kan dia hari ni...weee~

Today, again with caffeine...hopefully tak migraine la...insyaAllah

korang breakfast ape pagi ni...?

Selamat bekerja, Selamat ke sekolah, Selamat ke kelas...selamat la semuanya ye...

^_^

You Might Also Like

15 comments:

  1. comelnya!!! tambah2 kat penutup tu

    ReplyDelete
  2. Morning Sally..semoga ceria hari ini!

    ReplyDelete
  3. sandwich and hot chocolate hewhew
    *cute gila hello kitty :)

    ReplyDelete
  4. minum milo panas n biscuit je hihi pemalas punye nak breakfast..comel cawan.. tapi kena guna x baik simpan tau...

    ReplyDelete
  5. selamat pagi sally.. selamat bekerja.. :D

    ReplyDelete
  6. kak makan nasik, dwenjang jjiggae dan egg roll.. :) mlm ni menayang lagi kat sally hokey ^_^

    P.s : comel nya hello kitty tu :)

    ReplyDelete
  7. selamat tengahari cik sally, comel .. secomel tuan empunya ..

    ReplyDelete
  8. comel,,hehe
    breakfast y dlm mimpi la sally,,haha

    ReplyDelete
  9. hana makan nasik lemak. alahai. tengok akak tulis migraine hana yang rasa sakit kepala dr pagi. tak tahu kenapa. hmm

    #hello kitty. dulu ada cerita nie selalu layan. haha

    ReplyDelete
  10. good afternoon sayang..hehe kita makan nasi lemak je hari ni

    ReplyDelete
  11. Happy Tuesday afternoon!! <3 Hello Kitty vee tak minat, Vee minat takda apa2. Hahaha. Minat entah, minat benda bunga2 jaa ;D

    ReplyDelete
  12. alalla comeli sgt hello kitty ni...gurlyyy u ;p

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!