Merajok.

3:50:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments

Dah la lambat update entry, pastu terus nak merajuk...

eh, sukati kita la..kita yang nak merajuk! camne kita tak merajuk...daripada 117 komen yang kita godek start dari pagi...majoriti cerita pasal Yong Hwa...yang takde kaitan dengan Yong Hwa pun komen pasal dia jugak....huwaaaaa...semua orang tak sayang kita....semua orang sayang Yong Hwa je...sob sob...sedih kita!

Lagi kita nak menangis bila semua berebut nak ambik Yong Hwa masa kita takde...nak tolong jaga dia masa kita g test...kita g test je tu...semua nak rampas cinta hati kita..huh! kita majuk...majuk dengan semua..serius!

Well, kita tau la Yong Hwa tu comel, handsome...tapi jangan la tak sayang kita dah...semua orang sayang dia je...takpe..takpe...nanti kita bawak diri lagi sekali...baru tau...!

http://4.bp.blogspot.com/-qh5_ssqDJO8/UQF1hvU8okI/AAAAAAAAD2I/9HthevQ4kps/s640/work.2843792.2.flat,550x550,075,f.sulk.jpg 

p/s : nampak tak dia punya takde idea nak update entry..? hahaha..

^_^

You Might Also Like

20 comments:

  1. wahh :) kira ada idea la nie..peminat korea ?

    ReplyDelete
  2. eh..kita sayang sally. takmo majuk tau

    kita taknak amil yonghwa sebab kita dah ada eunhyuk suju..hahahha

    ReplyDelete
  3. ntah sapa la nak amek yonghwa tu. my oppa lagi encem hikhik

    ReplyDelete
  4. kitorang lagi sayang kak sally laa :p sapelah yg nk rampas yong hwa dri kak sally terchenta ni hahaha :p

    ReplyDelete
  5. hahaha oppa hana lg daebak la. yong hwa spare part je. :P

    #tak ada siapa nak yong hwa akak ok. haha

    ReplyDelete
  6. alolo.. jgn la majokk..
    setuju ngn kan lieya von jay, oppa so ji sub lg encem.. muehehehe~

    ReplyDelete
  7. alahai akak... tak pa tak pa. sy tak mau yong hwa, nak kak sally. hahahaha. :D

    ReplyDelete
  8. kesian yong hwa kena berebut. sabar2 ya sally

    ReplyDelete
  9. Waa,,sally is back..comey je majok nye tu..hihi

    ReplyDelete
  10. Janganlah merajuk .. Tak comel dah nnti

    ReplyDelete
  11. hahaha.. habis lah Sally. ramai yg nak culik Yong Hwa dari Sally tu.. :P

    ReplyDelete
  12. pha is x bebrebut pun.. kenal pun x siapa yong hwa tu.. hehehe

    ReplyDelete
  13. Merajuk pun jadi..oklah tu sally..

    ReplyDelete
  14. kekadang kan sally..mmg xde mood n idea kan..

    ReplyDelete
  15. ha3..cmtu plak =) sy lbh sygkn family sy je..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!