Menangis La wahai SALLY!

10:29:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

okay, sally sedih sangat...korang jangan pujuk sally...sally nak g sorok bawak meja makan...nak nangis...adoi!

Hari ni dah 14th Oktober...maknanya drama terbaru Jung Yong Hwa dah start...huwaaa...dah start pukul 10pm tadi...camne nak tengk live streaming dengan quota internet yang tak sampai 1GB je tinggal ni..? nak download pun still kena pakai internet jugak....adoi....


LOL...Yong Hwa siap tweet lagi suruh spend masa tengok drama dia...like seriously bukan la direct tweet kat sally...dia tweet kat satu dunia....



[YH Trans tweet] Hello, everyone, I'm ^^ Yong Hwa ~ lol. Again a moment! 'Marry Him If You Dare' will initially broadcast tonight at 10pm. Clear business or everything has already come across each other haha!!! Cold weather start ㅋㅋdon't forget to wear warm clothes!!


Yong Hwa...sally tak dapat tengok first episode malam ni...nanti sally tengok online kat office ye...tak pun tumpang download dengan bos, pastu kasi royalty kat bos...satu episod RM0.50...hahahaha....Sally tak nak kasi link live streaming kat sini sebab sally dengki...nanti korang tengok dulu...

Aisya, please la jangan tengok Yong Hwa dulu...kita tengok sekali ek..? hehehe...jangan la kasi sally jealous...please..please...

Eh! lupa...Selamat Hari Raya Aidiladha...jangan makan daging banyak-banyak ye esok...Love & Hugs!

You Might Also Like

14 comments:

  1. bg la link. dah lama tak tengok dia berlakon. hehe

    ReplyDelete
  2. Vee guna wifi kat sini.. Boleh je cari link tu pastu tengok sorang2, nanti Vee review kat blog ekk.. Muahahahaha :B

    ReplyDelete
  3. Eheheh.. nak gelak kita baca. Kesian sayangku ini. Meh sini meh, umah kita pakai unifi..takde masalah nak download..kekeke

    ReplyDelete
  4. sally mcm housemate saya.. kalau x dpt tengok citer korea yg dia minat mesti nak nangis.. hehe..

    ReplyDelete
  5. kesiannya sally, takpe, boleh tumpang tengok kat umah ika, free je wifi haha
    sally nak tengok sorang pun takpe sebab ika dah jarang layan korean drama haha

    ReplyDelete
  6. hahaa. betul2 tragis nie. atototoo. nah tisu*

    ReplyDelete
  7. okay, zizie tak pujuk.. zizie gelakkan boleh? hahaha.. akak ni lawak & comel la.. ingatkan pasal apa la.. btw, Happy Eid Adha Sis :D Ice Princess

    ReplyDelete
  8. alooo.. ciannye akk. hahah. jangan la nangis.. nanti tk comey dah :P

    ReplyDelete
  9. jangan la sedih sally.. nanti tengok la kalau dah tambah kuota internet..

    ReplyDelete
  10. jangan sedih-sedih sally.. nanti tengok la kalau dah tambah kuota inetrnet.. :D

    ReplyDelete
  11. haha.. same la kite bergantung gn kuota internet nih -.-''

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!