Malam Jumaat punya cerita.

9:30:00 AM Sally Samsaiman 11 Comments

Punya malas nak update pasal ni sebab tgh makan hati kan time tu..hahaha...lagipun event ni macam tak berapa nak ikhlas pergi...sebab dato' dah beli table jela antara sebab kenapa pergi jugak makan...


Sally bertiga dengan ibu dan abang sally...saje seret dorang sekali..hahaha...tak nak la g makan sorang-sorang...ingatkan dapat makan sedap-sedap..tapi super disappointed...ye la..tau la makan malam untuk kutip derma...tapi, sangat kedekut ye makanannya..sesenduk nasi, seketul daging sebesar ibu jari, seketul ayam...per head RM50...luckily la dato' yang beli table tu..hahahaha...



So, venue ke sape yang anjurkan ke sally tak nak la kasi tau...aib kan orang pulak...dah la organisasi yang besar...tak baik kan bukak aib orang...huhuhu...atleast dapat jugak makan daripada takde langsung kan...ada jugak lucky draw..even tak menang..hikhikhik....

~AUTOPUBLISH~

Currently ada kat SEDA Malaysia Open Day Blogger Workshop..Balik nanti sally story ek! 

You Might Also Like

11 comments:

  1. tajuk tak menahan.. macam misteri je.. hehehe

    ReplyDelete
  2. wow..untung sally dpt g blogger worksshop..)

    ReplyDelete
  3. kesian sally.. tapi xpa la kan ada gak makanan , macam kak hari tu lagi terok lgsg xdak , nganga ja hehe ^_^

    ReplyDelete
  4. wah!!! blogger workshop!! mesti jumpa ramai blogger!

    ReplyDelete
  5. mmg x berbaloi rm50/head ... org byr kira free lah ... heheheee

    ReplyDelete
  6. sabar je la :) program ape agaknya.. nak tahu jugak.. hihi.. tak ada lah, gurau je ye Sally.. betul tu, tak baik kan kalau kita bagitahu..

    ReplyDelete
  7. sabar jelah..anggap jelah menderma sally..hehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!