Last step!

10:27:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

Belum first step tetiba dah last step..hahaha...

Hi guys! mesti korang sedih tengok sally stress hari ni kan...? sedih tak..? ke sally syok sendiri ni..? hehehe....sally dah sihat! senang betul mood budak ni berubah....mau tak happy...I'm on the last stage before auditing...yeay! tgh buat bank reconciliation for 1 year....and...walaaa....I'll be back! back to normal life....sekarang baru siap untuk 6 bulan...so, ada lg 6 bulan untuk disiapkan...ye macam biasa...sally bawak balik kerja kat rumah...

Sally dah selesai blog-walking...but randomly la ye...tak sempat nak singgah semua....sebab nak kena sambung buat kerja...siap yang sally tak singgah tu...ampun ye....nanti sally dah settle account, and dah settle audit...baru sally boleh bergerak bebas..hihihi....

Gila laaa...sally tak update pape pasal Yong Hwa hari ni...syabas! tapi setiap komen...ada jugak korang selit nama Yong Hwa...ada yang jadi Jung Hwa, Jong Hwa...hehehe...tapi sally tau korang maksudkan Jung Yong Hwa...hehehe....

terima kasih atas sokongan dan dorongan...*gila bahasa baku punya ayat....hehehe...serious! thanks sebab sentiasa bagi sokongan kat Sally...rasanya weekend ni akan ada project Bride-to-Be #4....so, takde la istilah rehat mungkin....kesian badan...penat ye...pergi SPA nak tak...?? hihi....

ohh! Lastly thanks kepada blogger Budak Bandung Laici...yang review sally sebagai BBL dia yg ke suku ribu katanya...hihi...hbs semua orang tau sally minat CNBLUE...malu kita...bak kata ibu, 
"CNBLUE tu bukan minat kat kamu...."
ye....ibu dengan mama sally mmg comel dan sangat dengki dengan ke"obsess"an anak dia terhadap kumpulan itu...hehehe...nanti korang g jenguk dia ye...kasi semangat sikit...

untuk penutup, sally letak jugak gambar Yong Hwa..Hari ni dia ada press conference untuk drama terbaru dia...The Future Choice's @ Marry Him if You Dare yang akan ditayangkan minggu depan...excitednya....cepat la habis audit, lepas ni nak pandang Yong Hwa je...hehehe...





































ok, sally nak sambung buat kerja ni...tak nak dah tido lambat malam ni..hihihi...full weekdays ni asyik tido pukul 2-3 pagi je...so hari ni nak tido awal...so, sally wish Good Night awal-awal ye...Love and Hugs!

You Might Also Like

10 comments:

  1. cam best je citer ni, sapa heroin dia Sally?

    ReplyDelete
  2. Knp Yong Hwa sedih je dlm gambar tu, kak? Sedih tgk akak penat le tuu. Hihih. Tak nak bg rawatan SPA , tp nak jadi PA akak blh? ;)

    ReplyDelete
  3. gd nite akak. semoga mimpi yong hwa ea. haha :D

    ReplyDelete
  4. @memmetlenggeng heroin dia Yoon Eun Hye kak...byk cerita dia berlakon :)

    ReplyDelete
  5. @Vee Lea LOL...jd PA akak buat ape..? hihi :P

    ReplyDelete
  6. yong hwa nampak sangat macho bila pegang watak chaebol dalam cerita ni.. tak sabar nak tengok.. hihi..

    ReplyDelete
  7. ar ar ade tgk iklan pasal citer marry him if u dare.. hurm mcm best je...

    ReplyDelete
  8. semoga gigih menyiapkan audit tu sally, insyaAllah free nanti blogwalking laa ya, readers faham :)

    ReplyDelete
  9. syukur sally dah ok..
    p.s: suka tengok dia pakai baju macam tu.. nampak macho..

    ReplyDelete
  10. hahhaa... Ni tido pun mimpi Yonghwa ke apa ni.haha

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!