Kerana Account!

2:11:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

Hari ni tak sempat nak blog-walking mahupun up kan entry...berhabuk dah dalam draft...tapi kekal jadi draft la..hahahaha...

Auditor company dah nak datang, so terpaksa la prepare account...hahaha...penat kepala woo nak balance kan account...percaya la..penat...rasa nak juling mata memandang nombor-nombor ni...tapi dah nama pun kerja...hadapkan jugak la....

ingat malas nak up entry...nak kasi je korang tengok gambar Yong Hwa tu lama-lama...so that korang pun akan sama suka dia...baru la tak macam sally gila bayang sorang-sorang kan...hahaha...boleh ke gitu...???

okay, dah makin merapu...kang dengan korang -korang sekali pening kang...hehehe...lunch time finished already! gonna get back to work now..hehehe...menghadap account lagi....so sad!



p/s : 
camne ek tetiba kalau Yong Hwa call sally cakap, 
"Selamat buat account ye cik sally sayang!"

mau seminggu demam..hahahaha..

You Might Also Like

14 comments:

  1. amboi...tinggi betul harapan tu..hehehe

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya siapkan account :)

    ReplyDelete
  3. Cer kalau real....adehhhhh
    Tak dpt bayangkan...huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. yong hwa! hehe... :) mau pengsan nanti kalau jadi macam tu,hehe :)

    ReplyDelete
  5. selamat bekerja. main2 dengan no memang pening. jangan dok stress sangat ok. ;)

    ReplyDelete
  6. ahahaha..tdk habis2 dengan anganan c yong Hwa..sally3x....hihi,,jangan sampai excited sangat dengan artis ni..:)

    ReplyDelete
  7. haha..kalau dia prasan mstilah dia ckap cmtu..rsanya diorang ni sllu je layari internet =) fanatik btol..kalau dia kawen nnti cmne?? frust la op

    ReplyDelete
  8. kalau dia betul-betul call mesti melompak keriangan sally.. lagi semangat nak siapkan account tu..

    ReplyDelete
  9. pandai pulak yong hwa cakap melayu ek.. hehehe

    ReplyDelete
  10. haha..kuat berangan , takpe kalo sally ambik yonghwa , kitee still ada minhyuk yang kuit tu :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!