Jumaat yg super busy!

12:51:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

Assalamualaikum....

lambat nye dapat bukak blog hari ni...hehehe....pagi tadi je dapat jenguk kejap..tu pun tak dapat nak update entry...ada yang tunggu sally update ke..? takde kan...hahaha....

huwaaaa...hari ni hari super busy...nak kena settle account...sebab auditor dah nak datang audit account company! minggu depan nak kena prepare presentation International Organization for Standardization (ISO) pulak... aiyo...penat kepala kita nak fikir...tapi dah nama pun bekerja kan...mana ada senang nye...lagi-lagi nak cover keja 3 orang...woahhh..."happy" sangat rasa....

Esok first week Saturday...so, sally cuti! weee....tapi bukan boleh rehat pun...esok ada Bride to Be project lagi...kakak sally nak g ambik baju tunang dia pulak...ayoyo...terasa malas nak keluar actually..hihihi....


Sally baru je borak dengan kawan sally masa kat kolej...dia pun minat CNBLUE macam sally jugak...geng! hehehe....motif sally print screen....sebab sally rasa kelakar pulak bila sally pura-pura tak kenal Yong Hwa...siap cakap tak minat dia pulak...kawan sally cuba nak kasi sally jealous pun tak berjaya...padahal dalam entry tiap-tiap kali ade je sebut nama Yong Hwa tu...sampai mama +Norhasniza Khalid pun dah boleh hafal nama Yong Hwa...kesian korang ek...masuk blog sally entry nonsense je kan....tapi nak buat camne...peminat kipas susah mati (die hard fans) memang la gitu...ampun!! kalau tak percaya cuba tanya +Ainim Suju dengan +Nadya Dyana camne rasanya minat SuperJunior... tak pun tanya kak +Lieya Von Jay  ....huuuu~ -__-''


Nampak tak game dia kat sini..? hahaha...actually sally takde idea nak update ape...hahaha...sekarang tgh fikir nak siapkan kerja je and sumbit assignment time lunch nanti....huhuhu....Happy Friday people...
^_^

You Might Also Like

14 comments:

  1. selamat berkerja..sibuk2 ni kdg2 seronok gak..tpi jgnla smpi stress plk,,kn?kn?..hehehe

    ReplyDelete
  2. yong hwa memang cute ponn. sbb tu ramai yg tergila-gila. kihkih.

    ReplyDelete
  3. Hahaha..Sally, kita faham sangat kot. Jom esok sayang..ke Sunway, ala..xde semakfong pun, janji hp tu ada twitter ok je

    ReplyDelete
  4. hehe..x kenal yong hwa ke? :P

    ReplyDelete
  5. itulah pasal, dari akak tak kenal sapa yong hwa nipun sekarang dah jadi kenal. Gara-gara Sally la nih!!

    ReplyDelete
  6. hana pown jumaat hari yang sangat bz !! :(

    #selamat bekerja akak. :)

    ReplyDelete
  7. perasaan macam musim bunga sepanjang tahun ^_^

    ReplyDelete
  8. akak pun bzz atas meja penuh dgn statement tapi haha x dan nak siapkan ag ....

    ReplyDelete
  9. salam kak :) fizi singgah dari entri mama :) salam jumaat dan selamat berkenalan..hheheh

    ReplyDelete
  10. wah, bz cik sally kita... mama pun sama daa. ni curik-curik masa ni..

    ReplyDelete
  11. penangan audit mmg pning kapla,

    ReplyDelete
  12. nampak yonghwa merata-rata kt blog ni makin tak sabar pulak nk tunggu drama baru dia.. hehe

    ReplyDelete
  13. setiap orang ada minat tersendiri.. semoga urusan kerja sally berjalan lancar..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!