Tuesday, October 22, 2013

ISO mood this full weekend!


Starting this weekend kena full attention kat ISO Presentation and audit ISO minggu depan...adeh la...bosan betul dengan benda ni...dah tahun yang ketiga dah....mmm...nasib baik Quality Manual ni pakai yang tahun lepas...cuma ade sikit je nak tukar kat Quality Procedure! Hopefully, semuanya berjalan dengan baik...


Happy Tuesday guys! Love & Hugs!

^_^

5 comments:

  1. eh2 . kak pon ada gak la file ni. nak buat jugak la entry hehehee *gediks kuasa 18*

    ReplyDelete
  2. hurm tak pe buat jer pelan2 lama2 habis la.. hihi

    ReplyDelete
  3. sume org tak suka saat2 audit kan..apepun all d best..:)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!