Hijab.

8:30:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

























Sally tertarik dengan perkongsian ni masa ada kawan sally share kat Facebook tapi tak tau pulak daripada mana dia dapat...hopefully ada kebaikkan yang boleh kita ambil daripada cartoon ni...

p/s : Mood muhasabah diri ^_^

You Might Also Like

10 comments:

  1. Kak tau tak, masa Ramadhan dulu, Vee ada menang shawl dr sorang blogger ni. Psatu Vee cuba ikut tutorial guna shawl. Ahahaha.. ;)

    ReplyDelete
  2. Betul tu, kita tutup kepala tapi adakalanya kita terlupa yang badan kita tak sepenuhnya tertutup mengikut syariat

    ReplyDelete
  3. Shark pnah share pasal kartun ni.
    Mmg bagus.
    Kalu nk tgk lg bleh cr kt fb page 'the muslim show'
    Kalu nk taw lg bleh ke blog shark.
    Search je 'the muslim show'

    ReplyDelete
  4. saya selalu ikuti komik ni kat facebook..idea dan isi komik ni sangat jelas kena pada kita :D

    ReplyDelete
  5. bgs2,peringatan utk diri sdri

    ReplyDelete
  6. pernah jumpa yang macam tu.. perigatan untuk diri akak juga ni..

    ReplyDelete
  7. hihi...patutler ayah dia marah:)

    ReplyDelete
  8. kak pon nak muhasabah diri gak. ubah sikit2 apa yg patut kan..

    ReplyDelete
  9. haha ingatkan ayah dia marah sebab dia berhijab. memang pown akak. dunia dah banyak mcm nie. pakai tdung tp... alahai. sedih. semoga bermuhasabah diri pada hana jugak. :')

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!