He's now is not avoidable.

4:57:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments


What to do...? He's now is not avoidable...huwaaaa.. I can't accept that I should looked at him every single time in my day...huwwaaaaa...I'm currently kind of obsessing him already...what to do..Every time I opened my eyes..the only thing that I can see is him..only him....help me guys! help!!


Apa..? apa..? nak cakap sally meroyan tengok Yong Hwa la tu..eh, tolong sikit...sally meroyan tengok si biru ni...huwaaa...besarnya dia...mana nak cari ni..? siapa nak beli untuk sally...?? mintak tolong +Akmal Halim beli dekat Jepun boleh tak...?? huwaaaa....Sally nak doraemon ni....nak! nak!! 
*hentak hentak kaki sampai roboh rumah

p/s : Motif guna gambar Yong Hwa atas tu..? hahaha ^_^

You Might Also Like

18 comments:

  1. hahahhahaaaa... betol2 suruh akmal tolong belikan ^_^ woishhh sedap pelok ni besar cm ni mesti lembut ja

    ReplyDelete
  2. lol...mati-mati ingat Yong Hwa tadi.. -_-

    ReplyDelete
  3. uwaaaa... mama suka doremon, sebab tu email mama doremonpinky.... hihi

    ReplyDelete
  4. doraemon....\(^___^)/ teruja tengok sebab besar sgt...heheheh

    ReplyDelete
  5. haih,, ingatkan ckp pasal si hensem kt atas tu,,haha

    ReplyDelete
  6. kita tolong sally gak...hentak2 dinding sampai roboh
    biar rumah kita takde dinding..dpt aircond freeeee...huwaaaa

    akmal..yumida nak gak patong doraemon..nak special sikit request nak doraemon kaler pink...ngeeeeee

    ReplyDelete
  7. wahh. hana pown suka patung besar2 nie. tapi tak pernah ada pown. hahah :D

    ReplyDelete
  8. ingatkan pasal yong hwa,hehe :) amboi mak,besarnya! comel pulak tu,nak jugak,haha :D

    ReplyDelete
  9. haha peminat doraemon ye :)
    takpe, nanti akmal tu pi laa cari haha

    ReplyDelete
  10. Doraemon punya peminat, dari budak kecik, sampailah ke tua..Kan..Kartun akak kecik2 dulu, laa ni anak-anak pulak yang tengok

    ReplyDelete
  11. akak pun sukakan doraemon juga sally.. :D

    ReplyDelete
  12. akak pun sukakan doraemon juga sally.. :D

    ReplyDelete
  13. besarnya doraemon ni dah sama level ngan kinah hehhehe

    ReplyDelete
  14. besarnya doraemon ni dah sama level ngan kinah hehhehe

    ReplyDelete
  15. besar beno si doraemon tu yer.. kalau dapat memang syok :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!