Happy Birthday MemmetLenggeng!

9:15:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments

Hari ni dah 2 Oktober...


Happy Birthday kak! hehehe..ingat nak wish kat blog je tapi tak tau nak conteng kat mana...hahaha...so, sally pun conteng la kat blog sally dengan harapan akak baca...eheee~
Tapi hari ni akak g outstation kan..? takpelaa...balik nanti la akak baca...akak ni antara pengomen tegar blog sally, even rasanya baru 2-3 minggu kenal...sally jadi ingat akak ni sebab dia minat gila tgk cerita My Girl (Korea) dengan Meteor Garden (Taiwan)...woahh...cerita ni sally dengan kakak sally layan masa muda remaja...siap beli VCD ORI kot!

Sorry kak ambik gambar tanpa kebenaran! Jgn marah sally tau!
 Sally tak jumpe nama akak laa...huwaaa.....kak MemmetLenggeng, kalau tengok gaya seorang ibu yang rock..hahaha..kenapa..? sebab pemuzik kegemaran dia adalah Muse, Nirvana, Coldplay, Greenday dan Linkin Park..perghh...sally pun dengar lagu Korea je..

okay laa...dah melalut...sally cuma nak ucapkan Selamat Hari Lahir kak, semoga dimurahkan rezeki...sentiasa aktif dah menjadi ibu dan isteri yang baik..hehehe....

You Might Also Like

14 comments:

  1. happy birthday pada tuan tanah tu...baru ingat sape owner dia tu..

    ReplyDelete
  2. heppy birthday! eh akak pon minat gak tu kump2 yg di atas hehe..

    ReplyDelete
  3. happy birthday kepada akak MamattLenggeng.... semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan, kebahagiaan serta kejayaan di dunia dan juga akhirat...

    ReplyDelete
  4. salam pekenalan dari umi ..chak!

    umi pun nak ucapakan selamat hari jadi kepada kak memet (^_^)

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir buat beliau.. :)

    ReplyDelete
  6. sama dengan besday ayah mama lah.... nak terjah blog dia le..

    ReplyDelete
  7. selamat hari jugak kak memmetlenggeng:)

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday MemmetLenggeng! ;)

    ReplyDelete
  9. hepi besday to kakak. may ALLAH bless her. :)

    ReplyDelete
  10. Baru balik ni haa...baru pas mandi bukak blog. Terkujat akak ngan entry nih..Senyum lebar sampai telinga. Nak nangis terharu pun ado....Hilang penat dek entry Sally nih..Mekasih mekasih mekasih...Semoga Sally bahagia selalu, gembira selalu, hidup dirahmati dan sukses dalam semua bidang...Amin....

    ReplyDelete
  11. @memmetlenggeng laaa...akak pulak yg wish sally panjang lebar..hehehe

    ReplyDelete
  12. @memmetlenggeng laaa...akak pulak yg wish sally panjang lebar..hehehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!