Ehem ehem...

3:18:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments

Currently blog under construction...tapi sally tak private kan...malas nak tukar setting...hahaha....so, sape yang masuk nampak serabai, selekeh, serabut blog ni...baikan je laaa..ye...

sekejap je...sebab ada problem sikit la blog sally...sally tak boleh bukak...aishh!

You Might Also Like

13 comments:

  1. wah2..rajin sally cantik2 kan blog ye:)

    ReplyDelete
  2. jeles2 ,, nak edit jugak lah.. ^_^

    ReplyDelete
  3. Cntik2,,suke button hide shoutbox tu..hihiii..

    ReplyDelete
  4. amboi...dah bertukar header nmpknya..hihi..im here bcoz nak cr sponsor...hihi

    ReplyDelete
  5. wah bertambah cantik blog sally :)

    ReplyDelete
  6. cantiknya blog akak. rajin ea. haha

    ReplyDelete
  7. x pe.. paham2.. pha si pun kalau under construction, x privatekan pun.. bior selekeh mcm tu je.. ehehe

    ReplyDelete
  8. rajin betul sally.. semakin comel blog.. tapi kotak komen akak rasa lagi mesra kalau sally guna popup window macam dulu tu.. jangan marah akak komen macam tu, maaf ya sally..

    ReplyDelete
  9. perasan header yg lain. hehe

    ReplyDelete
  10. scroll down baru perasan.. sidebar pun mcm berubah jugak.. hehe

    ReplyDelete
  11. kita suka yang baru ni..simple dan comel

    ReplyDelete
  12. setuju dgn kak ainim... design baru ni lebih simple dan comel! hee :D pandailah kak sally.. :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!