CNBLUE | CNBlue Blue Moon World Tour in Jakarta (Edisi Sally Makan Hati)

9:30:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments

Sila la faham yang tuan blog masih lagi tgh meratapi ketidakberadaan beliau di Jakarta sekarang untuk jumpe cinta hati dia yang berempat tu....terutama si Yong Hwa....ye...dia makan hati sejak kelmarin lagi sampai la hari ni yakni hari kejadian...

huwaaaa....hari ni 19th October....Sally ada kat office, CNBLUE pulak ada kat Jakarta...huwaaaaa....sally nak g jumpe dorang....Sally nak g konsert dorang lagi sekali...waaa...kita rindu kat dorang berempat tu...serius!

ok, sally behave yourself...


Silly Sally...ingat Jakarta tu macam ulang alik KLCC-Ampang ke..? Jauh sally ye...siap kena naik flight....walaupun dalam peta boleh ukur sejengkal je guna jari...tapi pada hakikatnya tersangatlah jauh...takpe laa sally...kan dah jumpe masa kat Malaysia dulu...ish ish...jangan sedih ye...Nanti mana tau dorang datang Malaysia lagi sekali kan...*sedapkan hati sendiri...


Sally nak g sorok bawah meja kejap, nak nanges..korang jangan pujuk sally...tiada gunanya...hahahaha...sila terima kenyataan yang sally akan meroyan selagi dorang tak balik Korea...

Happy Saturday peeps!! ^_^
Jung Yong Hwa in Samsung events in Jakarta yesterday.

p/s : tetiba terfikir..ni blog Sally ke blog official CNBLUE..?
-___-''

You Might Also Like

10 comments:

  1. Alolo.. sampai masuk bawah meja dia merajuk ekekeke..

    Meh cni meh akak pujuk meh miahahaha

    ReplyDelete
  2. jangan sedih-sedih sally (akak memujuk juga ni).. nanti dia akan datang malaysia lagi kan..

    ReplyDelete
  3. jangan la macam nie.. cool kak sally hehe nnty x cumel :p

    ReplyDelete
  4. hahah minat tak salah kan. tadi baru layan running man yang ada yong hwa. daebak nya dia. haha :D

    ReplyDelete
  5. Baca ayat yang hujung tu -'edisi makan hati'. sengih2 akak..hihii

    ReplyDelete
  6. Alah, Sally nangis2 pun diorang tengah bersuka ria, tak ingat pun kat Sally.. (Ayat kejam sebab Sally cakap jangan pujuk Sally.. hehe)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!