Bride to Be #3

4:14:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

Entry ni tak banyak gambar...sebab sally malas nak ambik gambar...hahaha....sorry! sebab 3 hari sally tak blogging kan...hah! ambik la entry yg duduk dalam draft kepala ni sementara masih ingat....

Hari Sabtu, 5th October.
Hari sabtu , hari sally, mama, kakak n kakak ipar sally bermula dengan pergi ke Semua House, Masjid India untuk pick up baju tunang dia...muka tu terpaksa la cover..dia kata nanti tak surprise...hahaha...macam la ade kawan dia yang baca blog sally...hahaha...kain tu kitorang beli masa kat Bandung, Indonesia...
Lepas dah pick up baju dia, cari shawal untuk dia pakai pulak...berjalan la sepanjang Masjid India tu untuk cari..hehehe...nasib baik ada yang berkenan kat mata dia...dia dah la jenis cerewet..tapi tak secerewet bakal abg ipar sally la...hahaha...

Lepas tu cari bunga utk pelamin dia...and g cari kain untuk alas kerusi dia, kan sally yang kena design pelamin dia nanti...huwaaa...penat gila hari tu...sampai rumah dah pukul 8.30 malam...keluar pagi-pagi lagi...hehehe...tapi takpelaa...layankan aje dapat kakak camni...
^_^

You Might Also Like

7 comments:

  1. seronok time shopping barang pengantin...akak suka dik

    ReplyDelete
  2. weeee.. best nya,,, tringin sangat nak mcm ni hehehe

    ReplyDelete
  3. tahniahlah pada bride to be ni ye...

    ReplyDelete
  4. teringin. akak pulak bila naka ikut jjak langkah? haha :P

    ReplyDelete
  5. untungla kakak sally..:) ramai yang membantu,hihi

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!