Bila mana mood kelaut..!!

9:40:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments

Ye...sekarang ni tgh berlangsung konsert CNBLUE kat Jakarta, terpaksa la tak bukak facebook sebab terlalu ramai BOICE Indonesia yang update pasal konsert...every single minutes ada update daripada dorang...aishhh...mendatangkan kecemburuan yang membuak-buak dalam diri...so, sebagai langkah keselamatan...log out je facebook tu..korang yang nak tau update pasal konsert tu boleh la cari #BMJKT dekat facebook or twitter...if nak tau laa...hehehe...tapi jgn update kat sally...

Mood nak study mmg kelaut, nasib baik assignment yang due minggu depan dah siap...so,next week boleh concentrate kat presentation ISO....nak jugak study sebab minggu depan full dengan test and quiz...pasal tu siapkan assignment awal-awal...

So, nak habiskan sisa-sisa malam ni, sally marathon Running Man...dah tak tau nak buat ape...kalau tgk drama kang, tak boleh berhenti...esok dah la ada SEDA Malaysia Open Day Blogger Workshop... hehehe...kena bangun pagi la kita....esok berdating-dating dengan +Ainim Suju , kalau berpeluang dapat la jumpe kak +Mia Liana  sekali...weee~ nervous yet excited!

So, sebab mood kelaut..nah gambar sally kat laut! 


err...dengan Yong Hwa sekali ke laut...


Hopefully esok tak bangun lambat la...Sally nak sambung tengok Running Man...Good Night peeps! Have a nice dream! Love & Hugs.

You Might Also Like

18 comments:

  1. Amboiii Sally, dating senyap2 yer hehehe

    ReplyDelete
  2. baru nak tanya g dating ngan pakwe ke.. sekali tengok Yong Hwa rupanya.. hahaha!

    ReplyDelete
  3. selamat berdating esok sally.. yong hwa pun kelaut juga tu.. hihi..

    ReplyDelete
  4. kitee same kak, kitee sameee , weee
    jom laa layan RunningMan :D

    ReplyDelete
  5. Esok bolehlah ke laut berdating.. semoga mood x ke laut lagi esok.. :)

    ReplyDelete
  6. Kalau mood dah ke laut, mohlah kite mandi laut Sally..hihihi

    ReplyDelete
  7. WEEE..macam btol2 berdating dgn yong hwa di tepi laut ja . ^_^

    ReplyDelete
  8. bestnya dpt jumpa para bloggers..kat sabah ni..belum ada lg buat mcm tu..memang kelaut la saly bila yong hwa dtg jakarta, tp tdk ke malaysia..heee

    ReplyDelete
  9. akak x leh nak pergi kat kotak shout la dekat sangat dengan nuffnag... hurmmm akak blik k.l hari 2 mak akak operate smalam kul 1 br sampai

    ReplyDelete
  10. salam kenal sally...have a great sunday..

    ReplyDelete
  11. eh..eh..ade org dating kat laut..fewitt.. haha.. ;)

    ReplyDelete
  12. amboii..macam pinang dibelah dua..sukalah blog akak. kemas dan menarik..teruskan berblogging ye. Fighting!

    ReplyDelete
  13. amoi,pegi dgn yong hwa ek..hehe :)

    ReplyDelete
  14. macam berdating pulak Sally ni.. hihi.. dua di pantai yang tenang :)

    ReplyDelete
  15. okeh ini best..hehe..so cute! boleh pulak same scenery dia kan..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!