Bila ibu cemburu dengan Yong Hwa :)

2:00:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Semalam, macam biasa la meneman ibu tengok Rosalinda…tapi sally malas nak tengok…yela...zaman muda remaja punya cerita pulak...hahaha…so, bukak la lappy…malas jugak nak online…so, sally pun tengok la video masa konsert CNBLUE and ada la beberapa video lagi, tapi tetap la jugak CNBLUE kan…tetiba ibu bersuara,
 
“Asyik tengok si korea tu je, kita je ingat kat dia, dia tak ingat kat Malaysia pun..!”

I was like…..?? hah…? Dah kenapa ibu ni…? tengok Rosalinda ke tengok laptop orang..? Dengan Jung Yong Hwa pun nak jealous ke..? hahaha….and by the way ibu, takkan la Yong Hwa yang nak ingat Malaysia, mesti la si Malaysia ni yang nak ingat Si Korea tu…punya la cinta jarak jauh kan…? hahaha...adoi ibu...buat lawak pulak tengah-tengah malam semalam....

Hahaha…okay, sally buat lawak pasal cinta jarak jauh tu.



You Might Also Like

12 comments:

  1. ha kan dah kena , tu dia jauh kot.... tapi akak hapy la kalau menjadi... hihi blh g korea free sponsor ... :)

    ReplyDelete
  2. hihi, eh ada dia lah.. ni yang jatuh terjatuh ni..

    ReplyDelete
  3. dia dah pelik tu sebab asyik tengok mamat tu jer...risau dia, sebab bakal menantu tak masuk meminang2 lagi...he he he..

    ReplyDelete
  4. mama jeles sebab dea kacak sangat kot...hahhaa

    ReplyDelete
  5. hehe..sporting nye mak sally
    comel pulak
    cinta jarak jauh punye pasal
    kalau buat majlis nanti..ehem2
    nanti jemput kte org gak tau
    mana lah tahu terjumpe jong kook ke...hihihi

    ReplyDelete
  6. isk isk..kenalkanla dengan yong hwa nih..Bakal menantu..Hehehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!