Saturday, October 26, 2013

Attention to Running Man fans!

Fuhhh...hari ni penuh cerita KPOP je..hahaha...tak salah nak share kan..? Actually sally bukan la peminat tegar Running Man, layan la jugak...tu pun start tengok episod yang mana ada Yonghwa je..hahaha...ada 10 episod yang ada Yonghwa...dah habis tu baru start tengok episod lain....

Last September, fans Malaysia dikejutkan dengan pembatalan fans meeting Running Man kat Malaysia..boleh usha entry ni...tapi untuk tidak mengecewakan peminat kat Malaysia.....


Lee Kwang Soo yang sengal-sengal ubi tu yang akan datang Malaysia tahun depan..so far masih takde lagi berita pasal penjualan tiket untuk fans meeting...hehehe...so, kepada peminat Running Man or peminat Lee Kwang Soo....

stay tuned! hehe 

^_^

6 comments:

  1. anak saudara akak minat sangat running man ni..

    ReplyDelete
  2. lee kwang so sorang je ke? tak best la. nak jong kook oppa ! huhu

    ReplyDelete
  3. gwang soo pun boleh la. rindunya nk tengok RM. tak sabar nk tunggu ep 169

    ReplyDelete
  4. kawan2 kat sekolah saya memang fanatik la dgn RM ni,hehe...saya pun tak tgk sgt,dengar2 je diorang cerita,hehe... saya tgk episod yg ada yong hwa je... :) yong hwa pandai jugak la kan,selalu dia menang je,hehe... :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!