Why Samsung Galaxy S4..?

1:33:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments

Hehehe....kenapa memilih S4..? actually kan sally tak minat sangat dengan product Samsung...bukan la dia tak best ke ape cuma sally more to Sony punya product...tapi ada satu je sebab pun kalau sally beli Samsung S4...sebab....



hah! sebab ada Jung Yong Hwa dengan CNBLUE nyanyi lagu tema "Feel Good"...dorang kan duta Samsung Galaxy S4 sekarang..hahaha...punya obses sally dengan dorang ni sampai henpon pon nak beli S4 jugak..? hahaha....takde laaa....actually banyak je kebaikkan S4 ni...antaranya...Dual Camera, Group Play, Sound & Shot, Story Album and macam-macam la...kalau korang dengar MV ni...korang akan jumpa banyak spec and kelebihan S4 ni...so, silalah dengar MV ni selain tgk Yong Hwa sally yang super comel tu!



fuhh...gila besar screen dia ek..? hahaha...semakfong ni makin hari makin besar la skrin...kadang tu sally rasa mcm best pulak pakai henpon yang kecik-kecik..letak dlm poket pun elok je takde nak jatuh-jatuh...



tapi kalau beli pun mungkin sally akan beli Sony Xperia Z kot...sorry la CNBLUE, sally minat Sony laa..hahaha...sebab kamera Sony sangat super cantik! maaf ye Uri oppa!



bila godek-godek, HTC One pun cantik! hahaha...gila tamak!!

p/s: Doakan sally dapat semakfong ni bulan 10...InsyaAllah! ^_^

You Might Also Like

13 comments:

  1. my fav phone jugak. doakan utk nanie jugak ye.

    ReplyDelete
  2. Kalau hubby OKje ni suka SS...OKje tak suka tapi kalau orang bagi boleh gak! hehe

    ReplyDelete
  3. akak suka pakai bb,tapi ramai dah kawan2 bb yang dah bertukar ke samsung..so dah takde function utk bb nie...dah tak boleh nak ber bbm..

    ReplyDelete
  4. handphone o handphone. kejap je dah macam2 jenis yang keluar kan..

    ReplyDelete
  5. InsyaALLAH ade rezeki dpt la tuu. Lia pon nak jugak semakfong .. kalau bolehh.. hmm, tunggu result upsr la dulu~

    ReplyDelete
  6. wah..kalau tak ada artis tu mesti tak mau kan..hehe

    ReplyDelete
  7. nampaknya CN BLUE akan kalah akhirnya..haha..

    insya-ALLAH dapat punya.. ;)

    ReplyDelete
  8. sama lah sally akak pon minat sony gakkkk walopon samsung produk korea .. huhuhu.. eh sony dari mana ek

    ReplyDelete
  9. mama masih mencari smartphone mana yang lebih baik.. hihihi.... sekarang hp takde... tepon rumah je ade..

    ReplyDelete
  10. tengah pikir nak beli fon ape ek . nak beli fon baru gak nihh :D

    ReplyDelete
  11. akak sampai sekarang tak beli smartphone lagi.. hehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!