Sunday, September 22, 2013

Tidbits | Pepero

Korea No. 1 Brand..nak jugak ade Korea kat situ..hahahaha :)
Sape pernah makan...? hehehe...benda ni one of sally punya favorite tidbits..kalau yang version Malaysia punya yang femes yang jenama Rocky tu laa...cuma bezanya dia dgn Pepero ni sebab Pepero ada kacang...kalau yang Rocky tu kan takde...just dia salut dengan coklat je kan...?

Kalau korang suka makan ape..? ^_^

AUTO PUBLISH (Sally tgh lapar dalam kelas~)

6 comments:

  1. dap..dapnya..tapi tak pernah makn pun..=D

    ReplyDelete
  2. rasanya kalau ada kacang lagi best! huhu

    ReplyDelete
  3. waahh, tak pernah try lg. klu yg rocky2 tu slalu mkn x pernah miss. hihi sedap kot ;)

    ReplyDelete
  4. akak tak pernah makan lagi.. sedap tak sally?

    ReplyDelete
  5. sedapnya, beli kat mana ni? err..halal tak?

    ReplyDelete
  6. selalu borong rocky tu untuk makan dalam kelas haha

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!