Tabung ke KOREA!

12:30:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

Amboihhh...berazam sungguh sally kan nak g Korea..hehehe...actually semalam sally ada IM dengan senior sally yang obsess Korea, Kak Nadia...she can speak in Korean too...haigoooo..jealous....last year dia dah g Korea, ke Seoul je...bulan depan dia kan ke Korea lg tapi kali ni ke Busan and she will going to Jeju Island! ohh maiii...gila dengki....
Jeju antara pulau yang tercantik kat dunia...selain daripada Pulau yang ada kat Malaysia ni...tapi kan kadang-kadang teringin jugak nak tengok negara orang kan..? more about Jeju Island >here
hehehe....dia ajak sally ke Korea tahun depan...ho maaiii...macam best je kan...? dia ajak g bulan 10 sebab masa tu tgh Autumn...wah!
Korea Palace
I even prepared this for the vacation...yang penting, ada jugak selit Yong hwa kat situ...hahaha...sally dah mula menabung! hoooreyyy...tapi macam lama lagi je dia nak penuh...alaaa...bulan 10 tahun depan...sempat lagi kot nak simpan duit kan...? cuma kali ni kak Nadia kata we olls takkan g dgn tour, just g gamble je...maksudnya g je sana..naik bas sendiri...g melawat sendiri...shopping...g NAMSAN TOWER! Nami Island....wahhhh...excited even terfikir pasal benda ni....so, korang yang mana singgah sini...cer tengok sebelah kanan korang, jangan lupa klik tabung kawen sally tu...sebab tu akan bertukar jadi tabung g Korea!

You Might Also Like

8 comments:

  1. chaiyok..chaiyok.. isi tabung nuff awak skali

    Entri Terbaru : Putihnya Cafe Sukan Cakna

    ReplyDelete
  2. akak doakan semoga impian sally untu menjejakkan kaki di sana menjadi kenyataan.. dah isi tabung korea sally.. :D

    ReplyDelete
  3. ololo...fanatik sungguh ni,heeee....kawan nana tahun lepas g korea,siap beli facial mask bagai untuk kengkawan^-^ akak nanti jgn lupa ole2 untuk nana tau:)

    mmg cantik nengok gambar dia g Nami Island semua tu:)

    ok,akan diklik selalu tabung korea akak:)

    ReplyDelete
  4. hahaha nak ikut gak g koreaaa huhuhuhu best2 nak p taim sejuk2 huhuhu

    ReplyDelete
  5. Kak Sally pun nak gi Korea gak ke ? Klu sy nak futher study , huhu . Good luck kak Sally and have fun .

    ReplyDelete
  6. Amboi semangat jitu gitu...sampai gitu sekali ye nak jumpa mamat tu SS hehe....

    ReplyDelete
  7. amboii, semangat benor akak ni.. lia xnak ajak ke? haha.. Ade jugak yong hwa .. hihi.. tkpe, pencetus smangat la katekan.. hehe.. dah klik dah nuff akk.. selamat menabung!

    ReplyDelete
  8. smoga berjaya mencapai cita2 sally! akak pon baru nak start menabung gak hehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!