Sunday, September 15, 2013

SINGLE? Don't Worry!

p/s : Sally sekarang 23...means that boyfriend sally still ada lg 15 tahun sebelum ada dalam perut bakal mak mertua sally..? ke camne..? hehehe...
^_^

10 comments:

  1. hahahaha..lawak2.... jgn laa bkal suami amal xlahir lg..keh3

    jum join amal punya random..mne tau rezeki dpt rm40
    http://www.cikamal.com/2013/09/random-by-cikamalcom.html

    ReplyDelete
  2. agak-agaknya bakal suami akak dah lahir ke belum ya? hehe..

    ReplyDelete
  3. hehe..kelakar..boleh pula macam tu..hihi

    ReplyDelete
  4. jodoh pha is dengan budak 1st year sidang ni. sbb tu x jumpa lagi sblum ni. hehehe

    ReplyDelete
  5. ni maknanya bakal bf akak pun belum lahir lagilah ni..hai lambatnya lahir..hik hik

    ReplyDelete
  6. ehehheheheee... betol gak kan.. ^_^

    ReplyDelete
  7. Hahahaha..Orang kata, jangan takut kawen muda. Tapi kenapa takut single tua-tua? lol

    ReplyDelete
  8. orang yang baik akan ditemukan dengan orang yang baik juga..

    jodoh itu rahsia Allah :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!