SINGLE? Don't Worry!

12:11:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

p/s : Sally sekarang 23...means that boyfriend sally still ada lg 15 tahun sebelum ada dalam perut bakal mak mertua sally..? ke camne..? hehehe...
^_^

You Might Also Like

10 comments:

  1. hahahaha..lawak2.... jgn laa bkal suami amal xlahir lg..keh3

    jum join amal punya random..mne tau rezeki dpt rm40
    http://www.cikamal.com/2013/09/random-by-cikamalcom.html

    ReplyDelete
  2. agak-agaknya bakal suami akak dah lahir ke belum ya? hehe..

    ReplyDelete
  3. hehe..kelakar..boleh pula macam tu..hihi

    ReplyDelete
  4. jodoh pha is dengan budak 1st year sidang ni. sbb tu x jumpa lagi sblum ni. hehehe

    ReplyDelete
  5. ni maknanya bakal bf akak pun belum lahir lagilah ni..hai lambatnya lahir..hik hik

    ReplyDelete
  6. ehehheheheee... betol gak kan.. ^_^

    ReplyDelete
  7. Hahahaha..Orang kata, jangan takut kawen muda. Tapi kenapa takut single tua-tua? lol

    ReplyDelete
  8. orang yang baik akan ditemukan dengan orang yang baik juga..

    jodoh itu rahsia Allah :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!