Senarai Pemenang Segmen Klik-Klik Weekend #3 by Sally Samsaiman

3:29:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Yeay! akhirnya sally umumkan jugak..hahahaha...boleh gitu..? lama ek tunggu..? sorry la..ingat nak umumkan kelmarin...tapi tak sempat la pulak....nak umumkan semalam...sally busy..hahahaa...ok, nampak tipu sangat ek...? sally malas nak print out Random tu...so, sally update je sape yang menang ye...hehehehe....senarai peserta boleh tengok kat >Senarai Peserta<

Sally dah bagi masa dua hari, so sally assume semua dah check link masing-masing...no more..."alaaa...link kita takde" watsoever ye...lalalalalala.....okay! ready! nak umum dah ni....before that sally mintak maaf la kalau button badge tu tak berapa cantik ke tak comel ke tak berkenan di hati ke...masa tempah tu tak terfikir pulak....huhuu...sorry!
  1. http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-klik-klik-weekend-3-by-sally.html
  2. http://najihahsusucokelat.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-klik-weekend-3-by-sally.html
  3. http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-klik-weekend-3-by-sally.html
  4. http://superpapaya.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-klik-weekend-3-by-sally.html
  5. http://zieta-theimaginarydream.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-klik-weekend-3-by-sally.html
  6. http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-klik-weekend-3-by-sally.html
okay..? total 6 orang kesemuanya seperti yang dijanjikan..hehehe...terima kasih la kepada 29 orang yang join tapi sally tak bagi pape...huwaaaa...I'm sorry..tetiba rasa bersalah pulak....nanti lain kali sally buat segmen yang kasi hadiah banyak-banyak ye....so, to all the lucky one, please send an email to me (sallysamsaiman@yahoo.com), as follow :

Subject : Pemenang Segmen Klik-Klik Weekend #3 by Sally Samsaiman
Nama :
Alamat :
Link Penyertaan :
No tel : (incase kalau sally ada benda nak tanya)

till then, Love & Hugs! eh, nanti kejap...lupa nak suruh klik >SINI<..kita nak g Korea ni...klik la...klik laaa...hehehehe ^_^

You Might Also Like

17 comments:

  1. tahniah pd yg menang button badge! :D

    ReplyDelete
  2. tahniahlah kepada pemenang-pemenang ya....

    ReplyDelete
  3. tahniah pada diriku sebab tak sempat nak join.mencik cm ni..huhu..tahniah pada pemenang :)

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada para pemenang yer... *_^

    ReplyDelete
  5. tahniah baut pemenang semua.....

    ReplyDelete
  6. tahniah.. boleh la mama bw.... hihihi, ambik kesempatan.... mama klik nuff sally tau, buat beli sekerim..

    ReplyDelete
  7. tahniah buat mereka.. alaaa, tak smpat nak join.. sobbsss..

    ReplyDelete
  8. tahniah buat pemenang (^_^) kalo ade button bandge yongg tu kan..heheheh leh la kann....hehehe

    ReplyDelete
  9. waahhh xsangka menang!! tq ye,,ni first gift yg sya dpt..really appreciate it..hehe =D

    ReplyDelete
  10. hai,,sye slh satu drpde pemeng,,kalau sye mesej awk selain dri yahoo leh x,,sye lupe sye punye yahoo ID..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!