Selepas Sebulan :')

9:30:00 AM Sally Samsaiman 5 Comments

entry ni akan sangat panjang...sila la faham keadaan tuan punya belog ketika ini....dia konon-konon dalam mood yang terlampau sedih..konon-konon laaaa.....
dah sebulan...dah sebulan...dah sebulan dah Konsert CNBLUE Blue Moon kat Malaysia....still lagi rindu kot detik tu...hahaha...hari ni dah 24th September...I should get back to life...kena kurangkan rindu-rinduan kat CNBLUE...kelas untuk semester 3 pun dah start kelmarin....fuhhh...A new busy life will come back after a while...kena menghadap assignment pulak lepas ni...no more merenung masa, menghabiskan masa dengan tengok konsert dorang berulang kali...hehehe....macam yang sally janji...penyakit meroyan ni akan kekal selama sebulan je...so, dah sebulan dah hari ni...tapi lepas-lepas ni still akan ada post pasal dorang...jangan risau..hahaha...korang masih lagi kena lalui hari-hari yg mana sally akan update pasal CNBLUE!
ohhh maiii! I missed them so much....should I go for Blue Moon Concert in Jakarta on 19th October...? hahaha...ok, just joking! Duit dah habis bayar yuran!!
6.00pm on 24th August...spot me or not..? We are arguing to get inside the stadium even though the concert  started on 7.30pm..hahaha...dalam paper cakap, peminat lelaki lagi ramai daripada peminat perempuan...how come..?
Inside the stadium..ni pandangan dari kamera sally...before lampu padam...cuba tengok berapa jauh sally duduk..? huwaaa...nampak Yong Hwa pun kat screen besar tu je...nasib baik ada screen besar!
Yong Hwa in the middle of the crowd...but I'm not one of the crowd....pity me...pity me!!
ohh! How I missed the singing...the drumming and also the sound of their guitar! it was an awesome night yet a precious memory...for me perhaps!
they hardly try to give us some memory...they even tried to taking picture that includes all of us...yeah it sound very difficult....but there! even tak semua pun dapat masuk..at least they try very hard...kan...?
the very last moment...bila dorang lambai...yg part ni mmg sedih...huwaaa...kenapa kena end up awal....2 jam setengah tak cukup...sangat tak cukup...hehehe...huwaaaaa...nak suruh doraemon putar balik masa...putar laaa masa balik...nak jumpe dorang balik....
 Jong Hyun! jangan senyum macam tu...kang kak +Lieya Von Jay  tak boleh tido malam..hahahaha....
p/s : really missed all this cute oppa especially Yong Hwa! hope to see them again...soon enough!

You Might Also Like

5 comments:

  1. msti cik sally pi konsert depat hari tu kan..kikiki

    pi xajak kite pun

    ReplyDelete
  2. peminat CN Blue ni cam anak KA juga hehehe

    ReplyDelete
  3. Oh wow, sanggup nak pergi Jakarta kalau ada budget lebih ni. What a hardcore fan you are.

    Nisa'

    ReplyDelete
  4. Peminat tegar ni. Waduhhh... Hihihihi..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!