Sally dan CNBLUE dia .

11:40:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Tajuk tu dah kasi tau ye...if tak nak baca pasal CNBLUE, skip la..entry sebelah pun ada..hehehe...tapi baca laa...baca ek...? hahaha...budak ni mmg suka betul mintak simpati orang ramai..hahaha...pernah tak nampak orang senyum tanpa sebab...? tak pun sengeh-sengeh macam kerang busuk..?

Actually, bahasa mudah yang selalu orang guna : MELTING! :)
ketahui la bahawasanya yg sally antara fangirls yang sengeh tanpa sebab even just tengok video @ gambar...huwaaa...kenapa boleh jadi gini...hehehe....tengok video pun sengeh, tengok music video pun sengeh, tengok gambar pun sengeh...apekehayy nye la budak sally ni....? 


Catch the kisses!!!


Don't smile that way Yong Hwa....huwaaaaaa...I'm gonna melting right away!


okay, entry nonsense...hehehe...ampun! Good Night! Have a nice dream :)

You Might Also Like

12 comments:

  1. sengeh skmo awet muda sally.. tq kepada yong hwa sebab bagi sally awet muda. xpyah pakai sk2 heheh

    ReplyDelete
  2. tidurla sally..tidurrrr..CNBlue datang dalam mimpi akak malam ni (walaupun tak kenal), eh..tibee..hehe

    ReplyDelete
  3. Memg giler korea betul sally nih ye

    ReplyDelete
  4. didiey pown minat yong hwa. kita sama!!! yeay!!!

    start minat dia lepas tgk We Got Married. yooonnnggggggg.......hehe

    ReplyDelete
  5. Sally ni pemintat tegar Korea yer :)

    ReplyDelete
  6. ohhhh yonghwa!! haha aku jatuh cinta padamu sejak tengok WGM dengan seohyun sebagai goguma couple.. sweet gila seyhh.. hahax.. aiyokkk larikk!! Yonghwa kak Sally punya ja.. haha :P

    ReplyDelete
  7. @Mimi Azirah sally minat CNBLUE je..bukan semua korea :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!