Sabtu oii...

7:42:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments

Dengan penuh semangatnya pukul 4 pagi lagi dah bangun...nak buat Tahajjud, awak tgh cuti...aiseh...kenapa bangun awal..? bukan sebab excited nak kena kerja hari sabtu ye...sebab demam selsema datang blk...acchhoooo...adoiii...kenapa la kena datang masa-masa camni..? tak pasal-pasal hari sabtu yang super "happy" ni kena bangun habis awal laaa.... fuuhhhh~

Sabtu walaupun half day...tetap la takde mood nak kerja..hehehe...sape yang cuti hari sabtu tu jangan datang blog sally pastu kasi sally jeles ek..?!! sape yang buat camtu nanti sally cium sorang-sorang kang...takut tak...?? hehehe...doakan sally ikhlas kerja hari ni...hari ni akan ada orang nak datang interview...asyik uruskan budak praktikal je...so, hari ni tgk orang datang interview kerja pulak...ehem..ehemm...saya senior kat sini...boleh gitu..? okay la...sally nak siap g kerja dah... ^_^


You Might Also Like

9 comments:

  1. sabtu mama bz, no time to relax.. peh! masak den...hihi

    ReplyDelete
  2. laaa..kene keje ke sabtu?..Adeh! Yuhu saya cutiiiiii..hahaha (saja nak bagi jeles)

    ReplyDelete
  3. Kakak pun kerja half-day hari ini Sally.. last week dah tak kerja this week kerja - kakak biasa tengok load kerja, kalau tak busy kakak tak kerja - boss kakak jenis tak kisah..

    ReplyDelete
  4. akak kerja half day jugak hari ni. kira boleh dtg la kan sebab senasib .. hehe

    ReplyDelete
  5. harini malas kerja..so ambik cuti..hehehe

    ReplyDelete
  6. Selamat bekerja! Sy tak suka kalau waktu org cuti, kita kena keja.

    ReplyDelete
  7. Alah keje saparuh hari.....oklah tu...okje lagilah......tak kerja hsha..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!