PJ .

1:30:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

PJ..? Petaling Jaya..? Pendidikan Jasmani..? hahaha...okay...PJ kat sini stand for Pak Janggut...ohhmaaiii...sape pulak la Pak Janggut ni..? kenapa..? Sally broke up dengan Yong Hwa terus cari Pak Janggut pulak..? eh, kalau boleh pilih PJ dengan Yong Hwa...sally pilih PJ kot...tak caye..?


Jangan tipu la kalau korang pilih Yong Hwa instead of this cotton ball, PJ...sure punya korang pilih PJ kan..? sebab Sally je yang boleh pilih Yong Hwa...hahahaha...boleh gitu...?


Kenapa PJ..? sebab...sebab...cuba tengok betul-betul bulu dia....nampak macam ada janggut kan..? hehehe...sebab tu sally panggil dia PJ...tp kakak sally panggil dia "Keith"...mama pulak panggil dia "Bulu"...punya banyak ye nama dia..? hahaha...

AUTO PUBLISH

You Might Also Like

7 comments:

  1. eiii comel!! saya pilih PJ instead of Yong Hwa. haha. Yong Hwa akak punya, PJ saya punya. boleh idok? huhuhu. >.<

    ReplyDelete
  2. akak ingat ke sally nak pergi PJ tadi.. hehe.. uniknya nama dia sally.. comel pula tu..

    ReplyDelete
  3. banyak sangat nama.. nnti dia pening..

    ReplyDelete
  4. ini macam kalau jual mau ribu raban jugak nih...

    ReplyDelete
  5. haha. akak pon ada boyfren yang mcm ni kaler oren ekor nya pendek nama dia totoi ^_^

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!