MNM - Makan & Makan

4:40:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

eh! Hari Jumaat...dah Syawal yg ke 30...Syawal terakhir untuk tahun 2013...semoga dapat berjumpa dengan Ramadhan & Syawal tahun hadapan..InsyaAllah...
dengan sesuka hatinya sally main tukar nama company jadi tajuk entry..hehehe...sebab MNM ni memang suka makan...even MNM stands for nama Dato', tapi Dato' tak suka makan sangat..hehehe...anak buah dia je yang suka bebenor makan tak berhenti....hari ni ada jamuan hari raya...ye biasa laa kat KL mmg puasa sebulan raya pun sebulan..hahaha....jangan esok ada yang buat open house lagi sudah..hahahaha
 gambar semua sally curi dari Facebook staff kat level bawah...sebab bila time makan...sally lupa nak bawak kamera...eh..? nampak gila gelojoh...yang ada pun gambar perempuan je pun..yang lelaki semua malu-malu...a.k.a melantak tak ingat diri..hihi
 Kami berempat yang ada kat tingkat atas..hehehe..yang baju biru tu next week last day...dapat keja gomen...kak siah!!! nanti sally rindu kat kek coklat akak..eh? hihihi...part kaki sally kena kaburkan..hihihi...aurat terdedah la pulak! satay punya pasal la ni..eh? satay jugak yg salah..hahaha...
nampak tak Dato' dok sebelah sally..? haihh! dato' kan..kalau masa makan..mesti duduk sebelah sally...pastu nanti sally tak boleh tambah..tengok pinggan orang lain...semua penuh...sally pegang pinggan kosong je kot! gila sadis...menci menci...hahaha..tapi okay jugak dato' duduk sebelah...kurang sally makan..diet pun tak terganggu!
ye ye je la si sally tu...dalam gambar sikit laa...luar gambar..?
haip! serius laa...sally makan satay 4 cucuk je pastu makan kuih 2-3 biji..memang kenyang la time ni...gila tak kenyang..? pukul 11 dah makan tengah hari..? hahaha....

You Might Also Like

4 comments:

  1. wah best nyer dapat makan2 .. 4 cucuk ja satay ? sikit ja tu sally . kalo akak hentam 20 cucuk dah .. hehe ^_^

    ReplyDelete
  2. dah habis raya lepas ni.. seronok dapat makn ramai2 dengan member satu pejabat..

    ReplyDelete
  3. Bestnyer makan makan.....
    Satay..peberet tuu....

    x0x0 ^___^

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!