Mimpi :)

5:30:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

status update dekat Facebook 24 hari sebelum ketibaan CNBLUE ke Malaysia untuk Konsert Sulung mereka 24th August yang lepas...hehehe...like seriously mmg time tu mimpi Jung Yong Hwa kot...tp bukan la mimpi kahwin ke ape..just macam ada one kind of vision la time tu....hehehe...masa tu langsung tak terfikir yang akan pergi konsert CNBLUE kat Malaysia..gila la boleh dapat vision awal kan..?
Kelmarin ada mimpi lagi...mmmm...means that kena pergi konsert Blue Moon kat Jakarta ke camne..? hehehe...sorry! entry merapu je..
^_^

You Might Also Like

9 comments:

  1. amboi, peminat tegar Yong Hwa ke ni? huhu. :)

    ReplyDelete
  2. hari tu masa g konsert nampak dia depan mata la ?? wah wahhh ... bes nye sally... ^_^

    ReplyDelete
  3. @Niena Reen eh niena, tak la..Yong Hwa yg minat sally -_-'

    ReplyDelete
  4. @Lieya Von Jay harus la kak! sampai sekarang ingat kot kenangan itu ~ perghhh ayat!

    ReplyDelete
  5. best kalau dapat tengok orang yang kita minat kat depan mata..

    ReplyDelete
  6. Wah. siap mimpi bagai tu.. Ada jodoh kot.hehe

    ReplyDelete
  7. @Mizz Aiza (Dunia Kecil) betul betul, kalau boleh nk ajak kawen je terus time tu...hahaha

    ReplyDelete
  8. @tiey smilez fuhhh...sedang berharap betul ape yg tiey taip ni jd kenyataan :)

    ReplyDelete
  9. Wah wah wah! Mimpi beramanat. kkkk...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!