Meroyan lagi.

11:42:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

bersama-sama la kita semua melayan sally yang tgh meroyan tgk CNBLUE dia..hahaha....bertungkus lumus sally edit..hahaha...cantik idok..? okay, sila jgn jawab...tau tak cantik...al-maklum la...sally reti guna photoscape je yang lain tak reti....rasa macam dah lama tak cerita pasal CNBLUE....korang rindu dorang tak...? mesti rindu sally update pasal dorang kan....hahahha...walaupun kali terakhir post pasal CNBLUE tu semalam...actually banyak je cerita terbaru...tapi malas nak update...sbb line internet rumah yg super slow! kalau kat office laju sikit...tapi byk keja pulak....esok la tgk camne....

eh, korang tau kan AirAsia akan adakan 1,000,000 seat percuma a.k.a free seating starting malam ni...? sally dengan kakak senior nak tgk tiket ke Korea, tapi takde yang ke Seoul...ada yang ke Busan je...ingat nak g Seoul dulu...kalau dah ke Busan, dekat nak ke Jeju Island pulak...aishhh...duit pun tidak menggembirakan buat masa ni...hihi....

okay la...actually takde benda yang sally nak update, saje je nak cari perhatian malam-malam buta ni...Good Night ye semua! Love & Hugs!! ^_^

You Might Also Like

12 comments:

  1. Salam kenal sally..wahh..minat betul ye...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...Hi! mana boleh minat tipu-tipu kan? :P

      Delete
  2. hehehe..hi geng... cnblue bluemoon..heheehe ceq pun minat sgt cnblue ni... pi busan dpt jmpa yong hwa ..heheheh/.kg yoonggg tu

    ReplyDelete
  3. hehehe..hi geng... cnblue bluemoon..heheehe ceq pun minat sgt cnblue ni... pi busan dpt jmpa yong hwa ..heheheh/.kg yoonggg tu

    ReplyDelete
  4. @Zara Alisha hahaha...mmg kampung dia pun...cuma agak eksited nk g Seoul sbnrnya :D

    ReplyDelete
  5. alololo.. tomel nyer .. tergugat iman akak %_%

    ReplyDelete
  6. minat K-Pop Sally ni rupanya...saya minat gak..

    ReplyDelete
  7. @Lieya Von Jay haip! haip! ingat boyfie akak yg ramai-ramai tu :P

    ReplyDelete
  8. @memmetlenggeng hehe...tak la minat Kpop sgt..minat CNBLUE je :)

    ReplyDelete
  9. pandai sally edit gambar dia.. comel je.. :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!