Love me Love me not.

3:39:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

Hari ni takde cerita pasal Yong Hwa..hari ni nak meluah perasaan...boleh tak..? Actually bukan la meluah sangat pun..cume..meluah perasaan jugak la...dah dah pening!...hehehe....okay la...cerita nye gini...ada sorang hamba Allah ni...dia "tersalah mesej"...katanya...tapi macam biasa la...dah tu tanya sape nama, duduk mana..bla bla bla...actually kan, sally tak berapa interested sangat nak ada hubungan dengan sesape...even dah "membujang" 4 tahun dah..hihi...bukan nak menolak or nak memilih...cuma rasa macam...mmmm....mmg takde rasa la senang cakap!

Sally tak ingat nama dia...(nampak tak punya tak minat?) tapi kadang-kadang tu sally layankan juga mesej...sebab kesian dia selalu rajin mesej...tanya dah makan ke...dah tidur ke(even time tu pukul 3 pagi!!) tapi dia jenis lelaki yang berperikemanusiaan jugak laa...dia selalu tanya, sally single ke tak...kadang-kadang tu bosan jugak...sally cakap jela tak...dah ada yg punya..(bajet macam Jung Yong Hwa nak kat sally kan)...tapi dia tak percaya...kadang-kadang rasa macam ada kawan-kawan sally yang nak "bergurau"...haihhh~

sebab kadang-kadang tu kan...macam dia tau je...kalau tipu pun dia tau...mesti ada orang bagi tau dia kan..? cuma yang sally rimas bila dia treat kita ni macam dia punya tau...kalau dah layan mesej dia...nak makan kena bg tau, nak keluar kena bg tau, nak tu kena bg tau...tau tak perkataan "rimas"..? so, what like seriously should I do..? sebab dah tak tau nak buat ape...tak balas mesej rasa mcm kejam, balas mesej jadi lain pulak..yela...even dia takde annoying sangat...cume perangai nak menguasai orang tu yg sally tak suka...sebab selalu sally yang nak kuasai orang..hahahaha....tu belum masuk beratus kali mintak jadi steady couple...pergghhh...dilemma kot!


You Might Also Like

4 comments:

  1. wah ada secret admirer giteww... hurmm..soal hati ni tak boleh nak dipaksa2...tapi tak salah kalau jumpa dan berkenalan dulu...

    ReplyDelete
  2. ini kes serius, berterus terang je la kat dia, xyah nak kongkong2 sangat la ckap kat dia, belom declare dah macam ni kalo dah declare lagi terok jadi bini rasa nya rantai sally dalam umah ja kalo cm ni.. hehehe... pelik2 kan manusia ni..

    ReplyDelete
  3. better biar orang sayang kita dari kita sayng orang...coz orang betul sygkan kita akan menghargai kita.^*

    ReplyDelete
  4. woot woot kak sally hehe nad nie kalau da mengongkong nad tu memang nad x suka la >.<

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!