Sunday, September 22, 2013

Lambat lagi ke..?


"Mana sally ni tak balik-balik..? Penat dah tunggu..." - Jung Yong Hwa
hehehe...ada ke yang tunggu sally balik kelas...? fuhhh..kelas sally full la...sampai la pukul 7pm karang...so, sampai rumah pun around pukul 8pm atau 9pm depends kepada tren masa tu laa...hehehe...waahhh...banyak entry auto publish sally siapkan untuk hari ni..incase la kalau ada yang rindu sally...sally cakap kalau ada laa...macam kak +Lieya Von Jay tu mmg dia rindu punya..hahaha...ok, malu...masuk bakul angkat sendiri....

okay, just nak tepek gambar Yong Hwa je...mana tau kot ade yang dah terminat kat dia kan...? ^_^

AUTO PUBLISH (Counting time to get back to home! fuhh)

6 comments:

  1. betol!! hahhaa,,, akak memang sentiasa rindu kat sally. nasib baik akak busy dok buat pai coklat utk ji sub oppa.. tehehehheee

    ReplyDelete
  2. okay! mira dh terminat kat yong hwa.. encem jugak.. kih3 ;p

    ReplyDelete
  3. kalau mama hari-hari ke sini, terpandang pulak muka cina tu, mama pun boleh jatuh hati... haha

    ReplyDelete
  4. Lia rindu kak sally.. Rindu akk dtg blog Lia sambil bwk pom pom.. Haha XD

    Btw, akk, jom join GA lia, ade 30 hadiah ^^

    http://najaha-abdillah.blogspot.com/2013/09/duo-giveaway-by-amilia.html

    ReplyDelete
  5. hehe....dapat bayangkan camna kalau akak jumpa yong hwa ni:)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!