Korean Drama Addiction.

3:00:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments


Sally...Sally....asyik la dengan Korea dia tak sudah...hehehe...actually kan addiction ni start daripada mama...sebab mama la yang suka beli DVD drama Korea...diulangi ya...mama yang beli...bukan Sally...



Drama pertama yang mama beli...VCD "Sassy Girl, Chun Hyang"...tapi lepas-lepas tu mama dah pandai sikit...dia akan beli DVD...sebab harga DVD kan lagi murah....secara purata ada nak dekat 200++ drama dalam bentuk DVD kat rumah ni...ni antara sebahagian je...sebab malas nak capture banyak-banyak...tapi yang ni DVD9...DVD9 ni dialih subtitle dia kat Taiwan...bukan direct dari Korea, bhs baik dia cetak rompak versi baik punya...subtitle dalam English sahaja..takde dalam bahasa melayu...tapi lagi senang faham english dari melayu...sbb bila translate melayu macam pelik...hihi...

Mana nak borong DVD camni...? kena g Petaling Street laaa...kat situ ada satu kedai yang jual DVD, comic and macam-macam lagi dari Jepun, Korea terutamanya...hehehe...harga..? sumpah tak mahal...satu DVD drama around RM40-RM60...kalau jadi member lagi murah..ada 20%-30% diskaun...tapi kalau nak free, tengok jela online...hehehehe....

You Might Also Like

7 comments:

  1. wah bestnyer...mama yg minat..ngat sis sally yg minat..terbalik plak..hehe...aja2 fighti mama..^^

    ReplyDelete
  2. banyaknyaaaaaa Nad download je hehe

    ReplyDelete
  3. selalu tengok drama korea kat internet jer hehe..cuma ada DVD cite My GiRL jer kat umah hihi

    ReplyDelete
  4. hoho, dashyat petul penangan korea ni, ramai betul peminat dorang.. antaranya sally ler.. hihi

    ReplyDelete
  5. wow banyaknya..
    nak pinjam boley?hehe..
    dah lama tak tengok k-drama..

    ReplyDelete
  6. Salllyyy...My Girl Sallllyyy..Kita peminat My Girl..Hahaha....Hero hensem, heroin kiut..Argghhh.. Tapi semalam kita tengok full house. Bayangkan, dekat 10 tahun punya cerita, baru semalam tengok..Haha. Drama lain yg kita suka, Arang and Mg dan My Girlfreind Gumiho..

    ReplyDelete
  7. gila banyak nya dvd yer sally .. ^_^ mama sally berjiwa remaja

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!