Kenapa CNBLUE..?

7:24:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments

Aduh laa...kenapa CNBLUE pun nak pertikai..? yela...sally tau la lately ni sally banyak bangkitkan pasal CNBLUE, nampak macam obses pun ye jugak kan..? chop! tak nak la cakap..ni blog aku, suka hati aku...tapi kan...kenapa ek nak kena pertikaikan kenapa minat CNBLUE? kena marah sebab minat CNBLUE je...group lain tak minat..haihhh laaaaaa ~ ape benda tu pun jadi masalah ke..?
meh nak list meh kenapa sally minat CNBLUE!

 
  1. Sally minat Jung Yong Hwa sebelum kenal CNBLUE
  2. Secara automatic, sally minat CNBLUE sebab Yong Hwa tu kan vocalist kumpulan tu
  3. Diorang bukan macam boy band yang lain, they did'nt DANCE!
  4. Even dorang tak menari, dorang tetap nampak charming...
  5. Dorang kekal kan imej bersih, without heavy tattoo..*even lagu dia tajuk tattoo tu best gila!
  6. Mostly lagu dorang di compose sendiri, and dorang super talented.
  7. The 'catchy' song yang bila orang dengar, orang akan tau tu CNBLUE.
  8. Burning = Lee Jong Hyun, Lovely = Kang Min Hyuk, Untouchable = Lee Jung Shin,Emotion = Jung Yong Hwa.
  9. As much as I love Adam Levine & Maroon 5, I love Yong Hwa & CNBLUE too...sebab CNBLUE ni as likely much a look like Maroon 5 cuma dalam version Asian looks.

hambik!! pening sally sebab minat dengan CNBLUE pun boleh jadi point...alahai..bukannya sally tak dengar boy band / girl band yang lain...tapi salah ke kalau minat kat CNBLUE je..? awak! hah! awak laaa yang dok bebel pasal sally minat tu...kali ni terpaksa jugak cakap...
"ni blog I laa..kenapa uollss pulak yg sibuk?"

You Might Also Like

13 comments:

  1. terus kan minat anda kerana yg tahu kenapa anda minat sesuatu itu adalah anda sniri. kalo terang pjg lebar pon org lain xkan paham.. ^_^ asl kan apa yg kita minat tu leh buat kiter heppy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak...sakit hati pulak rasa kita ni... -_-

      Delete
  2. huhu...akak tau psl cnblue ni kan lepas tgk citer heartsrings bru2 ni...comey ajer dah r lagu best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...seronok kan cerita dia..? habis dah tgk..???

      Delete
  3. Citarasa kita sama. keh2. Tiey suka gak Yong Hwa tapi paling suka lagu dia, Victoria & Love.hihi

    ReplyDelete
  4. serius kak sally ni nak kena nih . hahahaha . yong hwa carl punya lah. ngeh3 . :) cnblue tetap dihati kahkahkah ,

    ReplyDelete
  5. yeah! itulah antara kehebatan boy band! they didn't dance tapi good in composing song. Farahin started kenal Yunghwa since tengok He's Beautiful. Watak Shinwoo yang 4D memang sangat menarik bagi Farahin. Haha. Then barulah kenal dengan CNBLUE. siapalah yang suka pertikaikan apa yang kita minat tu kan? Ngaku je lah diri tu tak ada minat. Kosong. Kikiki. Thumbs up for this post! :D

    ReplyDelete
  6. aaaaa.. suka CNBLUE jugak ^_^ lagu2 semua best :))

    ReplyDelete
  7. Kenai yong hwa lepas tgk youre beautifull..mmg sweet.hehe

    ReplyDelete
  8. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    hhihihi.
    now i know why.
    hehe qila suka cnblue sbb yg first tu jugak hihihiihik

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!