Juniel & Yong Hwa - Fool

3:08:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments

mungkin ada yang perasan post sally yang ni ---> Fool.
huhu..tu actually lagu Korea, bukan lah lagu omputih...cume sally suka translation dia dalam english version....
lagu dia sangat sweet lagi-lagi suara Juniel, jangan pelik bila sally tak puji Yong Hwa....sebab lagu ni Yong Hwa buat utk 1st mini album Juniel ... so, it's not about Yong Hwa here....


slow songs..tapi cute! :)

p/s : Baru lepas tgk We Got Married YongSeo...tetiba menangis :(

You Might Also Like

5 comments:

  1. baru akak nak cakap, wah dia dah mula lagi sekali...he he he... tapi dah dapat agak mesti ada kena mengena ngan boyfriend dia ni..he he he...

    ReplyDelete
  2. Ramai kata Yong Hwa hensem tapi entah bagi saya Yong Hwa biasa je. Mungkin dia ada talent menyanyi sebab tu orang suka?


    Pernah tengok Heartstrings tak? Ada yong hwa dgn Park Shin Hye berlakon. Tgk kat tonton.com.my

    Hihi

    ReplyDelete
  3. dah agak dah mesti lagu cn blue .. ^_^ ayat kalo sweet2 cm tu tau la memang datang dari sekeping hati seorang insan yang berasal dari korea..

    P.s : sabaq sally jgn nanges2...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!