Feeling Korea ~

9:40:00 AM Sally Samsaiman 6 Comments

Kesinambungan dari cerita I'm caffeine addicted.
Actually sebelum melepak kat Starbucks, sally g melayan feeling makanan Korea..hehehe...macam biasa la...bila kawan baik sally balik dr Ipoh, tempat pertama dia nak pergi mesti la Restoran Korea, Gomonae. saje nak feeling macam Korea celop kan..hehehe...sally ada review restoran ni dulu, baca kat sini ye..malas nak godek..hehehe .. so, malas nak taip panjang-panjang...tengok gambar jela ye..
 Disebabkan tengahari tadi sally tak makan, so, sally ambik la set nasi...ni set Beef Bulgogi...one of my favorite kalau makan kat restoran ni....hehehe...daging dia mmg sedap...juicy sangat sebab dia dah marinate before masak lagi...
ni chap chai....cara nak eja sally tak berapa pasti betul ke tak...sebab tak perasan kat menu masa order tu...makanan ni Ain yang order...dalam bahasa senang, ni actually Fried Glass Noodles je pun..nama Korea dia je yang over sikit...wee~
p/s : kak +Lieya Von Jay nak join tak lain kali..? hehehe ^_^

You Might Also Like

6 comments:

  1. weeeeeeeee... akak pon selalu feeling korea jugak tapi masak seniri kat umah. hehehe.. sebab dok blah ujung2 malaysia ni payah sikit nak jumpa restoren korea.. tu yang kena masak seniri. dan yg glass noddle tu pon akak penah buat . hehhee.. memang marvelous la. sally pernah cuba tak sundubu jiggae (soft tofu stew) yang ni memang marbelos gila lahhh ... rich in flavour.. sally try masak mestiii terangkat habes.. klo kt youtube sally cari aeriskitchen.. akak salu ikut dia masak ^_^

    P,s : sally nak belanja akak ke ? hekhekkk

    ReplyDelete
  2. @Lieya Von Jay hehehe...sally selalu mkn je kat sini kak...sbb dia tak mahal sgt..hehehe...nk masak sendiri mmg tak la kak...ada M besar atas kepala...

    p/s : kalau akak dtg KL sally boleh je belanja..hahaha

    ReplyDelete
  3. waduh..
    nmpk cam best plak lauk dia..

    ReplyDelete
  4. perghh..kalau husna p restoran tuh mesti xtaw nak order apa..nama pelik2 sgt..haha..

    ReplyDelete
  5. nampak sedap juga.. tak pernah lagi cuba makanan korea..

    ReplyDelete
  6. sedapnya! Nad slalu makan kat TS. jum la makan sekali keke slalu nad pegi makan dengan geng2 korea hehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!