era.fm kena maki dengan bos sally!

2:02:00 PM Sally Samsaiman 1 Comments

hah! ape pulak la cerita kali ni...kenapa era.fm kena maki..? dah ape pulak la dorang buat..? hehehe...actually takde la kena maki depan-depan...cuma bos sally, dia membebel...radio kat office sally tak dapat channel lain melainkan channel era.fm, channel radio tamil...so, pilihan yg ada...setiap hari akan dengar era.fm..even sally lebih prefer mix.fm...
alkisahnya, setiap hari sally akan bukak lagu dekat desktop sally...cuma lately ni sally banyak dengar lagu Korea..Big Bang, CNBLUE, Shinee and etc...saje je pun...bukan sally bukak kuat pun...mmg slow,yg pasti sally rasa tak ganggu orang lain....so, lately mmg sally main lagu Korea je...sebab selalunya playlist sally lagu omputih je..dia mmg dah tau....
suddenly tadi,dia keluar dari bilik air..terus dia bebel..
"Kenapa era.fm ni asyik main lagu Korea..? dah takde lagu lain ke ape..???"
hahaha...sally gelak jelaa..pastu buat-buat macam tak dengar yang dia bebel...tak pasal-pasal era.fm kena marah dgn bos sally...hahaha...ampun bos!
miss all this boys!

You Might Also Like

1 comment:

  1. hahaha...tak pasal2 era yang kena..Sabo jeklah... >_<

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!