Distance.

2:30:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments

special dedicated to my best friends, Syifa' yang nun kat Penang and Hidayah yang nun jauh kat Sandakan! rindu korang la weh....rindu sangat! aku teringat masa senang dan susah kita masa kat kolej dulu..kenapa korang rapat dengan aku...? pastu tinggalkan aku sorang-sorang kat KL ni..tau tak aku takde kawan..? tau tak aku takde tempat nak mengadu..? tau tak bila aku sedih aku harap korang ada dekat dengan aku..? tau tak yang aku rasa macam nak gila bila takde korang kat sisi aku..? 

bila dengan mereka, aku tak perlu jadi orang lain. aku takperlu nak control cun or what. just be myself. hanya jadi diri aku yang sebenar. mereka terima aku seadanya. thanks sayangs! I owe both of u a lot. love both u so much ♥♥♥ - Syifa' Azhar

You Might Also Like

5 comments:

  1. akak pon rindu kan kawan-kawan yg sama belajaq dulu.. @_@

    ReplyDelete
  2. lepak kat tangga batu caves pastu nanges sampai muntah2..hahaha

    ReplyDelete
  3. akak pun rindukan kawan2 lama.. semua mereka dah kahwin pun.. tinggal akak seorang je..huhu..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!