Dating & Perabih duit!

8:30:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments

Sabtu, 7th September 2013...
tajuk entry tu! hehehe...tetiba lak sally berdating-datingan ye...teruk bahasa...! ingat entry yang ni tak ---> Distance..? mmm...actually sally lupa nak bg tau yg Hidayah sebenarnya bukan la dari Sandakan, cuma dia sambung degree kat UMS,Sandakan...hehehe...esok dia dah nak balik ke Sandakan, so hari ni kami ngedate laa! happy!!
actually start semalam lagi...tapi saje nak cerita hari ni...semalam lepas balik kerja g makan kat Restoren Korea Gomonae, balik rumah..lepak kejap, apek ajak g lepak minum...balik...esok paginya keluar ke Low Yat...sebab Hidayah nak beli notebook and nak betulkan Ipad dia...so, semalam dan hari ni tahap penat tu mmg sangat la...fuhhh~
Home-Low Yat-Sungei Wang-Times Square-Home
penat weh..penat..hihihi....tapi ada benda yang tak penat! hasil tangkapan hari ni...wahhh...dah macam nelayan dah statement! tengok gambar dulu..then baru sally explain yer....
 gambar kotak pertama, sticker CNBLUE, kanan Jung Yong Hwa key holder a.k.a keychain, 12pcs post card and CNBLUE mini cushion, lebih kepada handphone strap laaa....
 nampak tak bias dia..? bukan nak beli key holder tulis CNBLUE, beli yang tulis Yong Hwa je..hahahaha
 
3 pcs sticker yang ada dlm set 12 pcs post card. 
Randomly select 12 pcs post card yang.....comel! 
Mini Cushion front & back view.. 
semalam sally menggodek la fesbuk and google utk cari t-shirt official Blue Moon Concert ... macam yang dorang pakai ni..jenuh jugak nak mencari....aishhh~
masa time konsert tu ada..tapi sebab sally dapat tiket last minute, dengan kamera takde...duit tak withdraw...mmg menyesal gila kot time tu...t-shirt official ni masa tu jual RM45 je...lepas konsert tapi sekarang dorang dah start jual blk harga official dia RM80...haihhh~
berbalik kepada benda-benda yang kat atas tu...hehehe...masa nak mencari,menggodek, menggoogle...jumpe satu website Facebook, Kpop Garden Merchandise yang menjual banyak merchandise untuk band Kpop kat dunia ni laa..hahaha...dah alang-alang sally kat Low Yat, sally ajak la Hidayah masa dia nak tunggu notebook baru dia siap setting..hehehe....mencari punya mencari jumpe jugak dengan kedai...actually dorang ada jugak buat by online, tapi dekat baik g sendiri kot!
terletak di Lot T039, Sungei Wang Plaza, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia...sesape yang nak mencari merchandise yang mmg originally comes from Korea, boleh la jenguk kedai dorang...mmg banyak gila benda...t-shirt, cap, tumbler, fail, postcard...etc....tapi syg kedai ni tak banyak merchandise CNBLUE...huuuu~ tapi nasib baik jugak la takde...kalau tak...hahahaha...mau diborong nye sally kedai tu sekali...duduk kat situ 2 jam pun dah banyak benda tangan sally capai..bayangkan kalau banyak barang CNBLUE..? hihihi....time borong tu best sangat, sampai kat rumah, terus blank! aku nak buat ape dengan benda-benda ni..? mmg lagha laaaa ~
*sorry ni entry keterOBSESSan tuan blog terhadap CNBLUE! sekian. 

You Might Also Like

5 comments:

  1. banyaknya sally beli sticker &postcard CNBlue tu.. buat koleksi la ni ya..
    p.s:akak minta maaf tersalah taip nama sally jadi kathy la pula.. huhu..

    ReplyDelete
  2. ahh best nyer tengok barang2 tu semua.. rasa mcm nak beli jugak.. walopon tak minat yong hwa tapi terasa ada sedikit kejelesan di situ ^_^

    ReplyDelete
  3. wow memang best ni, adik saya memang minat aksesori ni

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!