Congrats Atid & Alan

4:19:00 PM Sally Samsaiman 3 Comments

fuhhh...lupa nak update pasal wedding best friend sally...atid @ fatihah....actually sally lebih dulu kenal dengan alan...sejak dari sekolah rendah lagi...sampai la sekarang...pulak alan rapat dengan abang sally yang no 2...pernah sekali ibu sakit, alan yg hantar ibu ke hospital...secara kebetulan sally kenal dengan atid masa alan bawak atid g karnival kat sekolah menengah kitorang dulu....masa ada vacancy utk QS kat company tempat sally keja, sally offer dekat atid..start dr tu la kitorang rapat...
masa wedding dia kat Kelantan (24/8/13), sally tak dapat pergi...sebab sally g Konsert CNBLUE..hahaha...mengamuk atid time tu sebab sally tak hadir masa hari bahagia dia...sorry atid! I love Jung Yong Hwa more..hehehe....tapi takpe..kenduri rumah alan akan datang ni...28th September 2013...insyaAllah sally akan jadi orang pertama yg hadir..hahaha.....
korang! Selamat pengantin baru...semoga korang sentiasa bahagia, murah rezeki, dipanjangkan jodoh hingga ke Jannah hendaknya....doa-doakan la aku kawen tahun depan pulak..hahaha...mana tau kot Jung Yong Hwa mimpi masuk meminang gadis Malaysia, Siti Salyana Samsaiman >_<
notakaki : curi gambar dari pesbuk alan...

You Might Also Like

3 comments:

  1. cantik pengantinnya.. selamat pengantin baru.. :)

    ReplyDelete
  2. cantik pelaminnya tu sally
    kaler ijo tu memikat hati

    jemput join segmen ni sally:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html

    pemenang akan memenangi hadiah: ankle bracelet & wallet
    jom la join :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!