Complimentary Pass : Internship

9:30:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments


lagi sekali dapat tiket untuk tayangan free...thanks kepada pihak KLIPS sebab bagi tiket ni...so, tayangan yang sally dapat...cerita Internship...before this sally ada dapat tiket untuk "Badges of Fury", "The Lone Ranger" dan terbaru, "The Purge"...kan best tgk wayang free...tapi sally jarang pergi...so, dapat tiket pun terus kasi dekat orang....

tapi Internship ni macam nak g tengok je...sape nak teman...?? ohh...kalau ada yang nak tiket free jugak, boleh la tengok kat KLIPS....

You Might Also Like

8 comments:

  1. da lama tak nengok wayang,huhu...download je senang,jimat duet,hihi

    ReplyDelete
  2. Kalau dah beranak macam akak ni nak negok wayang susah juga...nanti review jelah ye, best ke citernya

    ReplyDelete
  3. cm na leh dpat ni ? kak liya jauh kalo x leh teman kan sally hehehehe

    ReplyDelete
  4. cm na leh dpat ni ? kak liya jauh kalo x leh teman kan sally hehehehe

    ReplyDelete
  5. bestnya sally dapat tiket free.. akak pun dah lama tak tengok wayang..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!