CNBLUE | The Inheritors: Official stills Minhyuk as Yoon Chan Young

1:09:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments

CNBLUE lagi dan lagi..hahaha...kesiannya korang...asal masuk sini je kena kenal dgn CNBLUE...boring ek..? yela..kali ni sally tak cerita pasal Yong Hwa...sally cerita pasal Kang Min Hyuk je..okay..? dia ni drummer untuk CNBLUE tapi sekarang dia pun ikut macam Yong Hwa jugak..tgh berlakon...drama terbaru dia yang tgh shoot dekat LA sekarang ni..."The Inheritors" ada jugak yang panggil "Heirs"...aritu ada ura-ura yang cakap dia takkan berlakon sebagai watak utama tapi buat masa ni official still dia lagi...Min Hyuk ni comel...tak caye..?

comel kan..? hah! ni Kang Min Hyuk...drummer kumpulan CNBLUE...dorang ni semuanya berlakon termasuk la Jung Shin & Jong Hyun...semua dorong bolot..berlakon pun ya..menyanyi pun ye...padan la kaya cepat...hahaha...even Min Hyuk comel, tapi Jung Yong Hwa tetap dalam hati...hahahaha....

AUTO PUBLISH

You Might Also Like

5 comments:

  1. eh..mana ada bosan..Selalu masuk blog Sis pun sebab nak usyar CN BLUE! haha...

    cute..cute.. ;)

    ReplyDelete
  2. ayoyoyoooooo cik sally inikah gerangan boypren?? huhuhuhu pemain muzik rupanyaaa hukhukukhuk. hensem! hihihihi

    ReplyDelete
  3. Mamat korea ni sweet sweetkan SS...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!