Budak demam dah baik!

7:46:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

eh, dah sihat ke sally...? hehehe...actually takde sihat sangat...tp lepas borak-borak dgn Yong Hwa tadi...terus sihat..!! okay, sally tipu! hehehe...bajet macam kawan baik pulak siap borak-borak dgn Yong Hwa kan..? Sally tak berapa sihat lagi...cuma rasa dah kurang sikit sbb dah makan pain killer...I'm not even go to clinic today...huhu...sbb doktor takde...dia blk...suruh datang pukul 8 malam pulak..hampeh! Mmmg la rajin sally dah blk keja pastu nak keluar blk pulak semata nak g klinik..? No No No ~

Mama dengan kakak sally g Langkawi starting last week,ikut company trip office kakak sally..so, baru balik semalam...sally pun bergegas la g umah mama untuk ambik coklat...hahaha...kan kat >entry< yang ni sally dah cerita pasal kekerapan sally makan coklat..bila PMS ni...huhuu....


actually kan...banyak lagi...tapi yang ni je yang masih belum bukak...hahahaha...gelojoh sangat makan semalam...sampai lupa nak ambik gambar...yang penting coklat Hershey dah hbs!


gambar ni sally ambik kat Fesbuk kakak...dia balik terus upload kot..hehehe...so, dapat bayang tak berapa banyak coklat yang sally dah makan semalam..? ok, sila jangan bayangkan....

p/s : I'm still in the middle of fever...but, blog-walking still going to be done by tonight!

You Might Also Like

14 comments:

  1. wah,banyaknya coklat kak:) nana kurang coklat2 ni,maybe muak kot makan.xpun manis.ntah,hehe..tapi dlm banyak2 coklat nana suka coklat kisses,sebab comel & portion dia pun kecikje^-^

    ReplyDelete
  2. mak aii... macam nak meniaga plak ekk.. suruh yong hwa tlg suap kan ubat tu.. cnfrm lega . hehe

    ReplyDelete
  3. ha.. mmg diakui bnyk sungguh coklat 2.. hehe.. nak skit bleh?..

    ReplyDelete
  4. walla wehhhh. almod gold tu feberet satu family kitaaaaa. wuuu. sedap nyaaaa.

    ReplyDelete
  5. wah wah..padan le cepat baik demamnya....Daim terbaik...suka sangat

    ReplyDelete
  6. daim andd toblerone . dua2 pebret . terliuh pulak aihh . hihi :D

    ReplyDelete
  7. syukur sally dah semakin ok.. banyaknya coklat.. sedap tu.. :D

    ReplyDelete
  8. baik demam sbb makan coklat..? hehe

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum kak sally . Allahu Rabbi . banyaknya coklat :D
    hish . ain teringin kot nak ada banyak coklat cenggitu :O

    ReplyDelete
  10. coklat toblerone tu . baik-baik ain tak suka coklat putih . terus jadi suka bila start makan coklat tu :D

    ReplyDelete
  11. @Lieya Von Jay bukan setakat suap dah kak...siap teman tido lg malam td! :P

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!