Bride to Be #2

11:53:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments

Hari ni bangun awal. Pukul 6 pagi dah bangun dah..hahahha...mungkin sebab semalam tidur awal kot...lepas g makan kena masuk office balik siapkan tender yang kena sumbit isnin...sebab encik boss kena g Johor hari ni utk hantar tender, so kena la jugak siapkan semalam...

so, hari ni macam biasa la...kena teruskan perjuangan untuk settle kan "bride-to-be" project dengan kakak...hahahha...sebab minggu ni takde kelas...ohhh my weekend! sangat la cepat masa berlalu...tapi kesian kat kakak, kalau tak tolong dia mesti dia gila sorang-sorang nak kena buat hantaran dia...ohhh...sally akan buat pelamin dia nanti....something like this...


Design yang sally planning utk dia lebih kurang macam ni...cantik tak...? tapi tengah nak cari kerusi sbb kaki kakak sally tgh sakit...so, mana nak cari kerusi ni...? kidnap kerusi kat rumah ibu jelaa...hehehe...hari ni nak g cari barang untuk pelamin dia...sebab malas la nak buat hantaran dia hari ni...dengan ada si PJ dengan Kiki yang mengacau...haihhh laaa...dapat kucing yang gedik camni!!!

No blogwalking for today ye...nak keluar, tunggu mama balik kerja kejap..till then, I'll be back on Monday ye sayang-sayang :)

You Might Also Like

13 comments:

  1. akak. cantik sangat pelamin mcm nie. simple but kemas dan tak serabut. congrats utk akak kak sally. :)

    ReplyDelete
  2. So the very pretty!! Vee nak gak merasa pelamin gini :D Nanti Vee dah kena pinang kak Sally design pelamin Vee k ;D

    ReplyDelete
  3. anteknyaaaa pelamin tu ... chaiyokk2 kak sally ! semoga jumpa lah kerusi yang dicari tu.. ekekeke

    ReplyDelete
  4. Laaa, unuk kakak upenye.. ingatkan kak sally ! hahaha .. XD

    ReplyDelete
  5. weeee. memang cntik sgt2 lah sally ^_^ so kreatif..

    ReplyDelete
  6. cantik jugak pelamin jenis macam ni...

    ReplyDelete
  7. wah,cantik2! simple but nice gitu,heee...tak sabar nak ngk hasilnya^-^

    ReplyDelete
  8. serius cantik hasil kerja tangan sally.. kreatif juga sally ni ya..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!