Bila meroyan, jiwa mmg kacau.

11:03:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments


Woahhh...mereka yang berkunjung ke blog sally semalam pasti perasan...ye...semalam hari sally meroyan...hari sally sakit hati, sakit jantung, sakit jiwa dan raga la senang cerita...tak baca lagi...? mmm...nampak sangat tak sayang sally....meh revise meh... >Confuse<


mmm...memang sally sakit hati semalam...sakit yang diri sendiri tak dapat nak express perasaan sendiri masa tu...nasib baik ada korang-korang yang baik hati bagi semangat...bagi nasihat...yang teman sally melalui malam yang sally rasa sangat panjang....even malam tak hujan, sally yang "hujan"....tapi takpelaa...bak kata kak +Lieya Von Jay ....

"If tonight there is a nonstop rain , let it rain... it will heal the pain.."

betul...sometimes tears can heal the burden that you feel inside your heart...sally bukan la jenis perempuan yg suka menangis...sebab bila menangis je otomatik la terkena migraine...that's why I don't like crying....tapi semalam....mmg tak dapat dah nak kawal...benda kena keluar...mmg kena menjerit...but I do feel free, and batu yang ada atas dada tu dah hilang...dah takde...sape "dia" tu...biarlah menjadi rahsia...malas pulak nak cerita pasal dia dalam blog ni....buat semak pun ye...pffft...


hehehe...kak +Lieya Von Jay kata, nak ubat sally senang je...tengok gambar Yong Hwa...so, tengok la muka Yong Hwa...mmg hilang sakit hati aihh..hihihi...ni boleh jadi sumber inspirasi ni...hehehe....okay, tipu..Well, I'm back people...I'm moving on....I'm no longer the girl that crying inside her blanket without anyone knowing...I'm moving on...like seriously...hehehe....

You Might Also Like

7 comments:

  1. yeah gud girl! the brightest girl sudah kembali.. ^_^

    ReplyDelete
  2. Nice post! lama x dgr cerita? apa kabo? :D

    ReplyDelete
  3. hihi.. mama pun dah lega sikit tau semalam... sakit hatiku ..

    ReplyDelete
  4. Pass to me that spirit and strength >_< Huhu!

    ReplyDelete
  5. kak sally okay tak??? huhu..kita pun jenis kuat menangis.. lepas tu menangis2 nnti migrain .. hope kak sally sntiasa okay ja.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak sally okay je azwa...jgn risau ye... :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!