Bila AHAD!

10:05:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments

Bila ahad, takde benda nak buat kat rumah...dok marathon Running Man pastu kena kacau dengan ibu...nak makan...asyik makan je kejanya...hahaha....lapar pun ye jugak tapi tak nak la makan je all the time...rosak diet kita!
So, lepas bosan tgk Running Man, tengok pulak We Got Married (WGM)....WGM ni antara variety shows yang hangat jugak lepas Running Man...niat hati nak tengok Yong Hwa dengan Seohyun(SNSD)...tapi takut start jealous...so, sally tengok la Nickhun and Victoria..(KhunToria)...comel je dorang....
We Got Married (Hangul우리 결혼했어요) is a South Korean reality variety show, one segment of the Sunday Sunday Night program. First broadcast in 2008, the show pairs up Korean celebrities to show what life would be like if they were married. Each week, couples are assigned missions to complete, with candid interviews of the participants to reveal their thoughts and feelings.
ada sally bagi tau sally jealous..? hahaha... :)

You Might Also Like

5 comments:

  1. akak suka pasangan Lee Jang WOo dengan eunjeong tu ... yang lain2 pon ada tgk gak tapi tgk tak habes semua sampai halfway ja. tapi best la kan.. mcm real2 ja kan..

    ReplyDelete
  2. hari minggu hari akak berehat2 dan bersantai2 di rumah... best lagi2 hujan kan...

    ReplyDelete
  3. rajinnya sally.. akak hari minggu bersantai je.. :D

    ReplyDelete
  4. saya dah lama sangat cuti sampai aktiviti hujung minggu pun sama ja ngan aktiviti harian.. hehehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!