Monday, September 30, 2013

Before and After bukan la kisah benar atau ape ye...Sally just nak kongsi satu cerita yang sally rasa lawak and ada betulnya ape yg ditulis... so, hopefully takde la yang berlaku di luar ye...kalau ada jugak, sally mohon maaf la ye kalau ada yang terasa...

before marriage :

boy : yes! at last. its so hard to wait u said that!
girl : do you want me to leave?
boy : NO! dont even think about dat!
girl : Do you love me?
boy : of course! 100%...
girl : Have you ever cheated on me?
boy : NO! why you even asking..?
girl : will you kiss me dear..?
boy : YES!
girl : Will you hit me..?
boy : no way! I'm not such kind of person!!
girl : Can I trust you..?

now,after the marriage you can read it from bottom to top.


  1. Hah! Semoga tak jadi kepada kita. Huhu.

  2. selalu dgr alam perkahwinan tu tak sama dgn time bercinta. tapi harap2 mintak dijauh kan perkara seperti yg d atas tu ^_^


Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!