Atid and Alan lagi.

3:32:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments

Mencuri masa sekejap nak update..hahaha..tetiba bosan je sebab buat kerja non-stop dari pagi tadi...nasib baik ibu kasi nasi goreng..kalau tak..? mau kelaparan buat kerja kat office ni..hehehe...ni kisah hari Sabtu, baru sempat nak update...ni kira part 2 la pulak sbb buat majlis sebelah lelaki kan...

eh, tak kenal ek..? meh baca sini dulu <Congrats Atid & Alan

dah kenal dah kan..? so, sally menunaikan janji utk g kenduri sebelah lelaki...alaaa...tak kisah pun mana-mana...sebab dua-dua kawan baik sally..hahahaha...


cantikkan Atid..? suka sally tengok baju dia...nampak sweet je....alhamdulillah...dah genap sebulan lebih dah dorang sah jadi suami isteri...

sila jangan terfikir walau sekelumit dalam kepala tu nak tanya bila sally nak kahwin ye..haaa...dah warning awal-awal...hihi
 


Gambar sekitar majlis..hehehe...semua ambik kat official photographer dia...sebab sally tak sempat nak ambik gambar laa...rushing masuk office balik lepas g kenduri...ni semua tender punya pasal laaa....

So, to Atid and Alan...
Selamat Pengantin tak berapa baru...semoga korang kekal hingga ke syurga...jadilah suami isteri yang taat pada perintah Allah....kurangkan bergaduh..penat kita nak jadi orang tengah bila korang gaduh..hahaha...InsyaAllah semuanya akan menjadi lebih baik lepas ni....I love both of you...like seriously! :)

You Might Also Like

5 comments:

  1. sweetnya pengantin perempuan ni..serius dia cantik!

    ReplyDelete
  2. sweet pengantin perempuan tu...uikss...dah bertukar header tu gambar boyfriend dia rupanya... *_^

    ReplyDelete
  3. Sukaaanya tengok orang kawen :D Vee nak jugak!! Hahahaha. Takpelah kak, biar Tuhan yang tentukan semuanya ;) He knows the best kann?? *hugs*

    ReplyDelete
  4. cantik... manis, sally , awak bila lagi... kahkah..
    soalan terkedu mama tambah...

    ReplyDelete
  5. wow cntik sgt. xpa sally muda lagi. pjg lagi masa . kak ni slumber ja padahal dh dpat tittle andartu ^_^

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!